Miért van, hogy sokaknál még áll a karácsonyfa?
Mi is a héten bontottuk le, pontosan ugyan azért, amit a 8-as írt.
Két pici gyerekkel vagyok itthon, férjem reggeltől estig dolgozik.
Lebonthattam volna 6-án ahogy “kell”, de akkor idáig nézegethettem volna a dobozokat, meg a kidobott a fát az udvaron, meg csak apránként tudtam volna takarítani.
Jobb szeretem ha egyben van annyi időnk, hogy mindent megcsináljunk. Nem csak abból áll, hogy lebontjuk a fát. Kint is van egy csomó dísz, a házban is van mindenhol. Ezeket mind elpakolni, levinni a pincébe, kivinni a fát, azt összevágni, utána nagytakarítás, nem csak annyi, hogy felseprek! Az egészre ráment majdnem egy egész nap.
Szóval csak most volt rá időnk.
Meg még szép is volt a fa, sajnáltam is volna korábban lebontani.
Miért kell ilyen bujtatott lekezelő hangnemben kérdezni? Miért bámulsz be mások lakásába? Miért foglalkozol mások életével?
Mi leszedtük idén elsején, de csak az új cicánk miatt. Egyébként maradt már meg február közepéig, mert nagyon szép volt, nem hullott egyáltalán és tetszett. Pont leszartam az utcáról pofátlanul bebámuló, majd a hátam mögött csámcsogó emberek véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!