Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonykor tényleg nincs...

Karácsonykor tényleg nincs szerencsejáték?

Figyelt kérdés
24.-én reggel el mentem a dohányboltba és mamámnak akartam venni egy sorsjegyet, és azt mondta az eladó hogy karácsonykor nincs szerencsejáték, amit nem értek mert 24.-e az igazából nem is karácsony hanem szenteste. Tényleg nincs karácsonykor szerencsejáték? Mert ha ez így van, akkor én nagyon tájékozatlan vagyok mert erről én most hallottam először. Meg is lepődtem. Ha nincs, miért nincs?

2020. dec. 27. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Rossz helyre mentél, én még dohányboltban nem láttam sorsjegyet, bár nem tartom kizártnak. Lehet félreértetted az eladót vagy rosszul mondta.
2020. dec. 27. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk minden dohányboltba van sorsjegy
2020. dec. 27. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem értettem félre mert szó szerint így mondta “nem adhatok sorsjegyet karácsonykor nincs szerencsejáték bocsi”
2020. dec. 27. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én online adtam fel lottót, meg vettem online sorsjegyet, ment minden nem volt letiltva.
2020. dec. 27. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor fogalmam sincs miért nem kaptam. Sehol nem láttam erről szabályt hogy karácsonykor nem lehet.
2020. dec. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!