Miért minősülnek készpénzfelvételnek a következőek?
A számlakivonatomon ez szerepel: "KÉSZPÉNZFELVÉTEL POS-EN ATM,POS-Cím". A Szerencsejáték Zrt. oldalán lévő egyenleget töltöttem fel s mivel ez "készpénzfelvétel", ezért kamatot számoltak fel rá (hitelkártyát használtam), készpénzfelvételi uzsorakamatot szerencsére nem.
A másik, ami fura, hogy még x évvel ezelőtt egyszer postán vettem cigit meg újságot kártyával egy helyen. S később láttam, hogy készpénzfelvételi díjat számoltak fel rá. A kedves eladó szabott szólni, hogy emiatt majdnem egy ezressel többe fog kerülni. :( Ha ezt tudja az ember, akkor inkább készpénzzel fizet, de erre a csodás trükkre sehol se figyelmeztetnek, ahogy fenti esetnél se.
De a fő kérdés, hogy miért lehetséges ez, azonkívül persze, hogy ez Pannónia s itt épp, hogy az oxigénért nem kell különadót/díjat fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!