Hogyan tudok relatíve nagy összeget levenni bankszámláról a lehető legkisebb költséggel? A Revolutnak nincs ATM-je sajnos, gondolom így az nem számít.
Pontosabban 1.9 millió ft-ot kellene levennem egy bankszámlámról és KP-ban kellene. Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy melyikre menjen az összeg. Van OTP Jump kártyám és Revolutom is. A gond az, hogy az OTP-nél minden egyes 150.000 Ft 3756 Ft-os költséggel jár, így ha arányosan számolom, akkor az 1.9 millió levétele 47.576 Ft-ba kerülne.. ami azért valljuk be, lehúzás.
Ha Revolutos kártyát dugok be bármelyik ATM-be, az összeg gondolom nem hogy változna, de mivel nem a saját bank kártyáját használom, további díjat is felszámolhatnak igaz?
Továbbá utalnom is kellene 3.410.000 Ft-ot. Ez mehet nyugodtan az OTP Jump-os bankszámláról, vagy ezzel is lehúzna az OTP?
Sokan nem tennének nagyobb összeget a Revolut-os kártyájukra, mert még új és nem bíznak meg benne.. Ettől kellene tartanom?
Válaszokat előre is köszönöm!
"Miért kell 150 ezrenként felvenni?" Havi 2x150.000 Ft felvétele ingyenes. Azon felül több ezer ft-os költsége van sajnos. Ezen kívül most tudtam meg, hogy POS terminálon való fizetés is készpénzfelvételnek minősül :/
"Revoluton nem szabad nagy összegeket tartani, mert bármikor zárolhatják a számlád, aztán olyan papírokat kérnek, hogy feloldják, hogy a ****** ketté áll." De mi számít nagy összegnek? Egyén függő, vagy van egy konkrét szám?
"De mi számít nagy összegnek? Egyén függő, vagy van egy konkrét szám?"
Biztos van egy összeghatár, de az algoritmus szerintem azt figyeli, hogy folyamatosan érkezik lóvé a számládra és csak pénz levétel van, így pénzmosásra hivatkozva zárolhatják a számlád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!