Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Akik már 27-én kifogják dobni...

Akik már 27-én kifogják dobni a karácsonyfájukat azokank milyen lelkületük lehet már?

Figyelt kérdés
Tavaly is már láttam jó pár helyen hogy már ki voltak dobva a karácsonyfák (nem egy helyen díszekkel együtt).

2020. dec. 26. 20:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezen gyerekkoromban én is sokat gondolkodtam. Imádtam a karácsonyt, imádtam a karácsonyfánkat, de a szüleim sokáig szerény körülmények között éltek, így mindig a legegyszerűbb fenyőnk volt, ami két hét alatt ledobta a leveleit. Mégsem dobtuk ki, mert sajnáltuk befejezni a karácsonyi ünnepkört. És olyan szomorú volt látni gyerekként, hogy már újév előtt az utcán vannak azok a fenyők, amiket mi nem engedhetünk meg magunknak, amiknek jóval később vagy sosem hullik le a levelük! Nem értettem, hogy minek vesznek olyat az emberek, aminek nem hullik le a levele, ha úgyis azonnal kidobják, tehát semmi előnyét nem élvezik annak, hogy megmaradnak a levelei... :( Párszor megpróbáltam megfűzni a szüleimet, hogy rögtön karácsony után járjuk végig az utcákat és cseréljük le a fenyőnket egy jobb minőségű, kidobott fára. De persze nem mentek bele, így az egyre kopaszodó fenyőnkkel voltunk el akár márciusig is, aztán amikor már a díszek is hullani kezdtek, fájó szívvel elbúcsúztunk tőle.
2020. dec. 28. 21:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!