Akik már 27-én kifogják dobni a karácsonyfájukat azokank milyen lelkületük lehet már?
Ha nagyon hullik a tűlevél, akkor persze, hogy kidobják. Vagy augusztusig kéne tárolni?
(Na én az ilyesmik miatt nem - sem - veszek soha fenyőt)
Lehet, hogy december eleje óta áll már a fa náluk és december 27-re már megunták, ezért dobják ki. December 26-án éjfélkor úgyis véget ér a karácsony, szóval 27-én nyugodtan lehet dekorációt bontani.
Nálunk nem volt fa, de voltak kirakva karácsonyi képeslapok meg füzér meg egyéb díszek a lakásban. Ma elraktam mindet. A díszek már hetek óra fent voltak. A karácsonynak pedig vége. Minek legyenek még kint?
Most nem azért, de...
Ez az egész milyen dolog? Szegény fenyőket minden évben kivágják, bele se lehet gondolni, hány ezer darabot. Kint árulják őket hetekig. A szebbeket elviszik, a nem annyira szépeket, nem. Ők mennek a francba. Akik családhoz kerülnek, örülnek, hogy milyen szépek lettek és milyen boldog mindenki. Majd jön a január és ők is mennek a kukába :((( Ehhez milyen "lelkület" kell már?
Kíváncsi leszek, mikor kezdenek el kifogyni a fenyők is, mikor tiltják be ezt az eszméletlen írtást. Pár hét csicsázásért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!