Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Akik már 27-én kifogják dobni...

Akik már 27-én kifogják dobni a karácsonyfájukat azokank milyen lelkületük lehet már?

Figyelt kérdés
Tavaly is már láttam jó pár helyen hogy már ki voltak dobva a karácsonyfák (nem egy helyen díszekkel együtt).

2020. dec. 26. 20:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
kedves 10-es , az hogy ezt ideböfögted az inkább a te sötétségedről árulkodik.
2020. dec. 26. 21:59
 12/31 A kérdező kommentje:
üdvözlöm a trollokat az ezotéria kategóriából !
2020. dec. 26. 22:00
 13/31 anonim ***** válasza:
49%

Ha nagyon hullik a tűlevél, akkor persze, hogy kidobják. Vagy augusztusig kéne tárolni?

(Na én az ilyesmik miatt nem - sem - veszek soha fenyőt)

2020. dec. 26. 22:23
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Akkor is sötét vagy, ha tudálékoskodsz. :D Karácsonykor mások vélt lelki szegénységéről értekezel úgy, hogy semmit sem tudsz azoknak az embereknek az indokairól, akik kidobják a karácsonyfájukat. Semmit. Ez milyen lelkületet takar "már"? :D
2020. dec. 26. 22:28
 15/31 A kérdező kommentje:
azért folytatnánk eszmecserét , mivel tényleg nem tudjuk kibe mi játszódhat le... de nyilvána bezsélgetés , a kulturált véleménynilvánítás nem a trollok terepe. iszonyatosan sajnálom, hogy egy kérdés így feltud zaklani egyeseket...
2020. dec. 26. 22:35
 16/31 anonim ***** válasza:
33%
Ha nagyon hullik, akkor 10 rugó ide vagy oda: sutty. És szóbeli áldást is mondanék a kereskedőhöz, akitől vettük. Ez az elutazas is lehetséges, bár akkor ên sem adnêk ki rá annyit, de nem vagyunk egyformák, valaki nem sajnálná rá így sem a pénzt. Alapvetően, főleg az elszaladó faárak érzékelésével szemben a fizetêsek emelkedésével műfenyő pãrti lettem. És igen, nagyon meghitt tud azzal is lenni a karácsony. 🙂
2020. dec. 27. 00:49
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Ez legyen a legnagyobb bajod az életben xd
2020. dec. 27. 09:35
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

Lehet, hogy december eleje óta áll már a fa náluk és december 27-re már megunták, ezért dobják ki. December 26-án éjfélkor úgyis véget ér a karácsony, szóval 27-én nyugodtan lehet dekorációt bontani.

Nálunk nem volt fa, de voltak kirakva karácsonyi képeslapok meg füzér meg egyéb díszek a lakásban. Ma elraktam mindet. A díszek már hetek óra fent voltak. A karácsonynak pedig vége. Minek legyenek még kint?

2020. dec. 27. 10:45
 19/31 anonim válasza:
80%
Mi mindig földlabdával vesszük és elültetjük utána a telkünkre
2020. dec. 27. 11:00
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Most nem azért, de...

Ez az egész milyen dolog? Szegény fenyőket minden évben kivágják, bele se lehet gondolni, hány ezer darabot. Kint árulják őket hetekig. A szebbeket elviszik, a nem annyira szépeket, nem. Ők mennek a francba. Akik családhoz kerülnek, örülnek, hogy milyen szépek lettek és milyen boldog mindenki. Majd jön a január és ők is mennek a kukába :((( Ehhez milyen "lelkület" kell már?

Kíváncsi leszek, mikor kezdenek el kifogyni a fenyők is, mikor tiltják be ezt az eszméletlen írtást. Pár hét csicsázásért.

2020. dec. 27. 11:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!