Ki mit kapott karácsonyra a párjától!?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 23:00
12/17 anonim válasza:
Egy karórát kaptam, amit már rég meg szerettem volna venni, de sajnáltam rá a pénzt. A páromnak egy tabletet vettem, meg kapott sok-sok ölelést.
13/17 anonim válasza:
Akik azt is írták, hogy csókot, meg ölelést, ők nem kapnak azt minden nap? Oké, hogy ajándékátadásnál is kapsz, de én speciel ezzel nem nyugtatgatom magam meg hencegnék az interneten, hogy olyan jó a kapcsolatom, hogy karácsonyra sok csókot meg ölelést kapok.
14/17 anonim válasza:
Én kapok ölelést, csókot is, de nem eleget. Mindketten dolgozunk a barátnőmmel több műszakban, van, hogy alig látjuk egymást hétköznaponként:(
15/17 Tosh 36 válasza:
A páromnak egy konyhai robotgépet vettem, ő meglepett egy felfújható mikulással. Nem voltam elragadtatva tőle.
17/17 Laylah válasza:
15.: szerintem ő sem volt eltagadtatva a robotgéptől, hacsak nem a sütés-főzés a hobbija. Egyéb esetben kvittek vagytok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!