Ki mit kapott karácsonyra a párjától!?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 23:00
3/17 anonim válasza:
Egy egyen karkötőt magának is és nekem is.
Egy cipőt amire régóta vágytam, megszerezte.
A legnagyobb öröm számomra viszont az volt hogy vele tölthetem el az ünnepeket és hogy van nekem.😍😉
19f
5/17 anonim válasza:
Én Calvin Klein - es boxerokat kaptam meg sok sok csókot, ő tőlem meg Pandorás karkötőt meg sok csókot!
6/17 anonim válasza:
Vezetek nelkuli allo porszivot kaptam.
En egy orat vettem neki.
7/17 anonim válasza:
Semmit.
Nem kell semmi sem.
Én sem adtam semmit.
Év közben meg esszük magunknak ami kell.
Így aztán valami kacatot ha ide is adna csak a sarokba hajitanám...
Illetve karácsony előtt rendeltem neki pink banán és még valami fura nevű növényt...
Meg kapott ledlámpát a növényeknek.
De kimondottan karácsonyi ajándékot azt nem. Én vettem magamnak 1 vezetőt meg egy láncot a fűrészre.
8/17 anonim válasza:
Körömlakkokat (nem az a 4-500 ftos, hanem minőségibb) abból a márkából, amit tudja, hogy szeretek, de ő választotta a konkrét színeket.
9/17 anonim válasza:
Könyvet, fülbevalót, pihe puha köntöst
10/17 anonim válasza:
Magyar népmesék társajátékot. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!