Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonykor ki, melyik...

Karácsonykor ki, melyik szakmák dolgoznak?

Figyelt kérdés
Tehát gondolom orvosok, mentősök, tűzoltók, esetleg katonák. Csak azért kérdem mert rendelésem van, és gondolom a kiszállítók, raktárosok nem dolgoznak csak jövő héten, ugye?

2020. dec. 25. 13:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9-es: mondjuk egy rossz ember
2020. dec. 25. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Persze! Elég férfi van ott körülöttem, egy nőre vigyáznak😊
2020. dec. 25. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel egy buszsofőr is hordjon fegyvert, mert őt is bármikor megtámadhatja egy rossz ember. Meg a nyugdíjas nagymama is, mert ki tudja mikor rabolják ki bevásárlás közben.
2020. dec. 25. 21:31
 14/16 anonim válasza:
12. Hát ha vigyázni kell rád akkor ez nem a te szakmad. Sok értelme nincs egy női biztonsági őrnek. Egy esetben tudom elképzelni. Egy bevásárló központ illetve plàzàban ha egy nő lop akkor nem egy férfinak kell meg motozni. Férfiakat nagyon könnyű megvádolni sajnos ezzel azzal.
2020. dec. 25. 22:00
 15/16 A kérdező kommentje:

12-es: akkor megnyugodtam

13-as: teljesen igazad van, törvénymódosítások kellenek!

2020. dec. 25. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Na te roppant okos szakértő!

Nincs mitől félnem, csekkolni én is egyedül járok éjjel 1-kor is, a "vigyázást" nem úgy értettem.

Motozás pedig csak és kizárólag BV intézetekben van, gyárakban/áruházakban csomagátvizsgálás van. Motozás a testüregek átvizsgálását jelenti és orvos végzi.

Egy gyárban a személy és vagyonőrnek leginkább (80%-ban)a kamionokkal/beszállítókkal van kapcsolata.

2020. dec. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!