Karácsonykor ki, melyik szakmák dolgoznak?
Figyelt kérdés
Tehát gondolom orvosok, mentősök, tűzoltók, esetleg katonák. Csak azért kérdem mert rendelésem van, és gondolom a kiszállítók, raktárosok nem dolgoznak csak jövő héten, ugye?2020. dec. 25. 13:21
1/16 anonim válasza:
Igen, csak az alapvető szolgáltatások működnek ünnepek idején. Akiket írtál azokon kívül még pl. gázművek, vízművek stb. de az üzletek, futárszolgálat majd csak az ünnepek után.
Egyrészt mert nekik is ünnep van, másrészt a munka törvénykönyve is szabályozza.
2/16 anonim válasza:
Kisgyermekes anyukaként mint személy és vagyonőr dolgoztam volna, de 4 hete mondtam fel eü.-i okok miatt.
3/16 A kérdező kommentje:
volt fegyvered is?
2020. dec. 25. 14:14
4/16 anonim válasza:
Programozó vagyok. Most is dolgozok, mint mindig. Én szabom meg a munkaidőmet.
5/16 anonim válasza:
Nem fegyveres őrként dolgoztam, csak sima járőr és portaszolgálatot láttam el, ahogy januártól is csak azt fogok.
6/16 anonim válasza:
Anyukám éppen benzinkúton dolgozik... Azt mondja, hogy ilyenkor rohadt nagy a forgalom, mert a boltok zárva vannak és oda rohangálnak helyette
7/16 anonim válasza:
Mentők, tűzoldók, rendőrök, határvédő katonák (a többi nem dolgozik általában), a közműveknél dolgozók és talán a szolgáltatóknál (de a digitalizáció szerencsére lehetővé tette, hogy egyre több dolgot intézzenek számítógépek, ezért például a bankok és a TV-, internet-, telefon szolgáltatók nagy részüknél a legtöbb dolgot már számítógépek intézik).
8/16 A kérdező kommentje:
5-ös: tehát no fegyver, és mi van ha megtámadnak stb? bocs de el nem tudok képzelni női biztonsági őrt. amugy jársz fitneszbe vagy ilyesmi? vagy küzdősportokat tanultál?
2020. dec. 25. 17:28
9/16 anonim válasza:
Szerinted egy gyárba ki a phasz akarna megtámadni?
10/16 anonim válasza:
Mármint úgy értem, miért kellene fegyver? (egyébként megvan a vizsgám)
Belépéskor lázat mérünk, kilépéskor csomagba belenézünk, óránként pedig felváltva elmegyünk csekkolni.
Itt aztán semmi veszély nincs, nem bankban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!