Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak en nem kaptam meg karacso...

Csak en nem kaptam meg karacsonyra amit akartam? :/

Figyelt kérdés

Már 2 eve nyuzok egy iphone xs-t, es kezd elavult lenni, szal karacsonyra egy i12-t kertem, vagy esetleg egy 12 minit, de helyette kaptam 5 könyvet, 2 pulovert, csokit, szempillaspirált, ruzst, egy fejhallgatot, 1 kepkeretet, meg 2 tokot az xs-re ://

Persze anyum megvette maganak a 12-t, meg apamnak is 11 pro-ja van...

Csalódott vagyok, nem is probalom leplezni. Legalabb a karacsonyi ebed jo volt..

2020. dec. 24. 22:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Hála Istennek, az én családom nem ilyen idiótákból áll.
2020. dec. 25. 00:25
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
9.:Jó hogy megosztottad,én személy szerint Nagyon Szépen Köszönöm! Megnéztem,eddig is szimpatikus volt az illető fiatalember,de most mégjobban,hogy így egybetudja olvasztani a humort és a szomorúságot,ez nagyon szép volt.Habár nem ismerjük egymást,de azért Boldog Karácsonyt Kívánok Neked!
2020. dec. 25. 00:58
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! :-) Viszont kívánom!
2020. dec. 25. 02:23
 14/31 anonim ***** válasza:
13.:Szívesen!És én is Köszönöm!
2020. dec. 25. 02:32
 15/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem esik le nektek, hogy ez egy troll kérdés?

Már az első bekezdésnél elvesztette nálam a hitelességét. Persze biztos vagyok benne, hogy vannak olyan elkényeztetett tini picsák mint amit a kérdező próbált megszemélyesíteni de ettől függetlenül ez egy eléggé gyenge próbálkozás volt arra, hogy hergelje a népet..

Ennek ellenére csalódottan tapasztalom, hogy elérte a célját.

Ma már nem kihívás kamu kérdést gyártani úgy látom.

2020. dec. 25. 02:49
 16/31 anonim ***** válasza:
29%
Volt pár ilyen csoporttársnőm a bölcsészkaron, akiknek 20 évesen már saját lakásuk volt a Dohány utcában és azt hitték, hogy az a szegénység, ha a havi 100 ezer forintos zsebpénzüket (ez volt tíz éve, több volt, mint egy havi bérminimum) elitták az első két hétben, aztán már csak 30-at kaptak hónap végéig. Kevés dolgot könnyebb megvetni mint a magyar felső középosztályt.
2020. dec. 25. 09:53
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak ilyen problémáim lennének... !
2020. dec. 25. 14:58
 18/31 anonim ***** válasza:
te mit adtál kis elkényeztetett önző Előszőr adj utánna beszélhetsz
2020. dec. 30. 19:26
 19/31 A kérdező kommentje:

Loll most latom h meg mindig válaszolnak.

Január vegen lesz a szulinapom, apumek azt mondtak h megkaphatom a 12 pro max-ot, de akkor 5-6 evig ne is számítsak arra hogy uj telefont vagy akármilyen elektronikai eszkozt kapok-.-

Ahjj. En nagyon orulnek a promaxnak de max 3 evre tervezem..azert 2024-2025ben már nagyon elavult lest a 12es szeria..

Nyeh..nem tudom.. Sztem komolyan mondtak h ha megkapom a promaxot utana nem kapok semmi ilyet, de en azt nem birnam ki ://

Pls segitsetekkki

2021. jan. 1. 18:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
😂😂
2021. jan. 1. 18:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!