Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak en nem kaptam meg karacso...

Csak en nem kaptam meg karacsonyra amit akartam? :/

Figyelt kérdés

Már 2 eve nyuzok egy iphone xs-t, es kezd elavult lenni, szal karacsonyra egy i12-t kertem, vagy esetleg egy 12 minit, de helyette kaptam 5 könyvet, 2 pulovert, csokit, szempillaspirált, ruzst, egy fejhallgatot, 1 kepkeretet, meg 2 tokot az xs-re ://

Persze anyum megvette maganak a 12-t, meg apamnak is 11 pro-ja van...

Csalódott vagyok, nem is probalom leplezni. Legalabb a karacsonyi ebed jo volt..

2020. dec. 24. 22:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha idősebb leszel nem fog érdekelni, hogy mit kapsz karira, mert meg tudod/fogod magadnak venni, amit akarsz. Tudom, hogy ez nem vígasztal, de szerintem nem is elvárható, hogy 300k+ ajándékokat vegyen bármilyen szülő is a gyerekének, még akkor se, ha simán megengedhetné magának, és akkor se, ha neki olyanja van. Ő azt vesz magának amit akar, mert megdolgozott érte.
2020. dec. 24. 22:28
 2/31 anonim ***** válasza:
91%
Jaj istenem! Ne nyafogjál má itt! Hány éves vagy? Sok jó ajándékot kaptál! Van akinek egy meleg ebéd sincs karácsonykor!
2020. dec. 24. 22:29
 3/31 anonim ***** válasza:
27%
Igazad van ! Én a helyedben végig duzzodnék és bunkódkodnék évvégéig hátha leesik a csöpniy agyukkal, hogy te MÁST vártál volna és ez nem szép tőlük. Szerintem ekkor elszégyellik magukat és megveszik neked azt a s*rt
2020. dec. 24. 22:42
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha te is min. 20 évvel előbb születtél volna,akkor most nem lenne ilyen problémád,nyafi.

[link]

2020. dec. 24. 22:43
 5/31 A kérdező kommentje:

16/l

De ahjjj

Ha a szuleim megengedhetik maguknak? Akkor miert nem kapom meg? ://

Mindegy..elkezdem olvasni az egyik könyvet amit kaptam. Boldog karácsonyt mindenkinej.

2020. dec. 24. 23:06
 6/31 anonim ***** válasza:
86%
Menj el dolgozni aztán vedd meg magadnak te szerencsétlen! Kaptál egy rakás ajándékot, de ez sem elég.
2020. dec. 24. 23:08
 7/31 anonim ***** válasza:
79%
Azért nem olyan nagy dráma ez. Lehet majd következő születésnapodra kapsz egyet, vagy ilyenek. Azért pont az iPhone-ok híresek arról, hogy nem mennek tönkre két év alatt nem úgy mint az én 70 ezres Xiaomim. Egyébként pedig legalább örülj neki, hogy ilyen jómódban éltek, azért az idei év elég rizikós volt sok ember számára. 14f
2020. dec. 24. 23:10
 8/31 anonim ***** válasza:
25%
7es vagyok ismét. A kérdésre válaszolva én sem kaptam meg azokat amiket feltétlenül akartam. (Asztal meg egy új billentyűzet) Mármint az asztalt megkaptam, de a billentyűzetet már anya novemberben, a megkérdezesem nélkül megvette, szóval emiatt kicsit paff volt, hogy ott volt az elég gagyi, euronicsba rasozott doboz és hozzá sem nyúltam. De tanultunk a hibákból, jobban kell majd kommunikálni. (Meg persze jött a szokásos pizsi+sok ruha, amitől herótom van, mivel tonna számra áll a szekrénybe minden)
2020. dec. 24. 23:14
 9/31 anonim ***** válasza:
92%

Becsüld meg azt amit kaptál! Elemezzünk! Kaptál egy remek, ünnepi reggelit, ebédet és vacsorát, amit gondolom, holnap karácsonykor és másnapján is megkapsz, sőt, gondolom, ha kéred, akár egész évben megkaphatod, kaptál rengeteg karácsonyi ajándékot, amire sokan nem mondanának nemet és nem is mondhatnám őket feleslegesnek, sőt nem is fabatkásak, ha ez számít egyáltalán, bár nem ez a legelső. És a szerintem legeslegfontosabb, hogy együtt lehettél a családoddal. Adj hálát az Úrnak, hogy jómódban élhetsz, még ebben a nyakatekert, nehéz évben is és hogy szerencsés vagy... Sokan azért reménykednek, hogy karácsonykor nem legyen túl hideg, mert a fűtést is lekapcsolták, annak ellenére, hogy önhibájukon kívül kerültek rossz helyzetbe. De hidd el, rengeteg karácsonyod, szülinapod, húsvétod, szóval lehet, hogy hamarosan megkapod azt is, amire vágysz. Talán fontos üzenetet hordozhat számodra ez a videó, nézd meg kérlek elejétől a végéig, megszakítás nélkül: https://www.youtube.com/watch?v=RVGtI_atY8U&t

16/F

2020. dec. 25. 00:02
 10/31 anonim ***** válasza:
*ne legyen
2020. dec. 25. 00:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!