Csak en nem kaptam meg karacsonyra amit akartam? :/
Már 2 eve nyuzok egy iphone xs-t, es kezd elavult lenni, szal karacsonyra egy i12-t kertem, vagy esetleg egy 12 minit, de helyette kaptam 5 könyvet, 2 pulovert, csokit, szempillaspirált, ruzst, egy fejhallgatot, 1 kepkeretet, meg 2 tokot az xs-re ://
Persze anyum megvette maganak a 12-t, meg apamnak is 11 pro-ja van...
Csalódott vagyok, nem is probalom leplezni. Legalabb a karacsonyi ebed jo volt..
Ha te is min. 20 évvel előbb születtél volna,akkor most nem lenne ilyen problémád,nyafi.
16/l
De ahjjj
Ha a szuleim megengedhetik maguknak? Akkor miert nem kapom meg? ://
Mindegy..elkezdem olvasni az egyik könyvet amit kaptam. Boldog karácsonyt mindenkinej.
Becsüld meg azt amit kaptál! Elemezzünk! Kaptál egy remek, ünnepi reggelit, ebédet és vacsorát, amit gondolom, holnap karácsonykor és másnapján is megkapsz, sőt, gondolom, ha kéred, akár egész évben megkaphatod, kaptál rengeteg karácsonyi ajándékot, amire sokan nem mondanának nemet és nem is mondhatnám őket feleslegesnek, sőt nem is fabatkásak, ha ez számít egyáltalán, bár nem ez a legelső. És a szerintem legeslegfontosabb, hogy együtt lehettél a családoddal. Adj hálát az Úrnak, hogy jómódban élhetsz, még ebben a nyakatekert, nehéz évben is és hogy szerencsés vagy... Sokan azért reménykednek, hogy karácsonykor nem legyen túl hideg, mert a fűtést is lekapcsolták, annak ellenére, hogy önhibájukon kívül kerültek rossz helyzetbe. De hidd el, rengeteg karácsonyod, szülinapod, húsvétod, szóval lehet, hogy hamarosan megkapod azt is, amire vágysz. Talán fontos üzenetet hordozhat számodra ez a videó, nézd meg kérlek elejétől a végéig, megszakítás nélkül: https://www.youtube.com/watch?v=RVGtI_atY8U&t
16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!