Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy lehet így túlélni a...

Hogy lehet így túlélni a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Idióta nevelőapámnak tavaly óta már megint előjött a beteges féltékenykedése és teljesen kikészíti anyukámat (nem előttünk veszekednek, csak meghallottam). Előző évben is ez volt és soha életemben nem volt annyira rossz karácsonyom és szilveszterem. Konkrétan halálhangulat van itthon. Tavaly annyi szerencsém volt, hogy az egész januárt a kollégiumomban tudtam tölteni a vizsgáim miatt, most viszont ezt nem tudom megtenni. Anyukámat nagyon sajnálom, és ez teljesen rányomja az én hangulatomra is a bélyeget (egyetlen élő szülőm és rengeteget megtett értem és tesómért). Nevelőapámnak bele tudnám taposni a fejét a betonba, de nyilván nem teszem meg.

Máshol boldogan ünneplik a karácsonyt, közös vacsora, beszélgetések, jönnek a rokonok, ajándékozás, nagyszülők látogatása nálunk meg csak az állandó cirkusz megy. Az idei meg a tavalyi meg különösen rossz. Egyszerűen sírni tudnék, hogy másoknál ez a pár nap az év legszebb napja, nálunk meg a legrosszabb. :C

2020. dec. 21. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Ezen csak édesanyád tud(na) változtatni, te helyette nem.

Beszélgess vele, hogy így akarja leélni az életét?

Hidd el tudom miről beszélek, exemmel pont a beteges félténység miatt lett vége. Nagyon jómódban éltünk, lányomnak álomélete volt, de aztán 10 évesen (!) ő mondta, anya lépjünk innen. :(

2020. dec. 21. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
90%
Nem szolhatsz bele az anyukad eletebe ... felnott ember. Ellenben ha veszekedes van, akkor nyugodtan bemehetsz es megkerheted oket, hogy hagyjak abba. Nem kell kerulgetni a forro kasat. Kerd meg a felnotteket, hogy szeretnel egy jo karacsonyt es fogjak vissza magukat. Ennyit kell csak tenned, a tobbi az o dolguk.
2020. dec. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!