11/15 anonim válasza:
Nem szeretem a havat, de tény, hogy hó nélkül nincs meg a karácsonyi hangulat.
12/15 anonim válasza:
Nagyon... De nekem nem csak karacsonykor,hanem a karacsony elotti keszulodes,vasarlas,setalaskor is nagyon hianyzik,szerintem azt is hangulatosabba teszi. Sajnos emiatt egyelore nincs is nagyon karacsonyi hangulatom,pedig mar augusztus vegen,szeptember elejen ra szoktam allni a dologra.
13/15 anonim válasza:
Nekem nem csak a fehér karácsony hiányzik, hanem maga a hó. Ez a szürke tacsakos idő nagyon depissé tesz. Mennyivel szebb volt anno ahogy, a nap sütötte a hó felszínét. Az a csillogás... Maga az illat, a hideg ez mind hiányzik nekem. Évről- évre egyre kevesebbet havazik. Normális fagy sisncs.
14/15 anonim válasza:
Lassan már én is elfelejtem, hogy milyen amikor fehér a Karácsony. Talán kb. 10 éve volt utoljára. De idén már nincsenek is ilyen elvárásaim, abszolút megszoktam sajnos, hogy sosincs hó. Idén elvileg esős lesz, na szerintem az még rosszabb, mint az utóbbi években megszokott napos idő.
15/15 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon hiányzik :( Annyira örülnék ha esne, mert nekem a lapátolássan sincs gondom :)
Emlékszem, hogy gyerekkoromban nem is nagyon volt olyan év, hogy ne lett volna fehér karácsony. AMikor másnapján átjöttek a nagynénémék, akkor az unokatesóim mindig hoztak "játszós ruhát", és ebéd után elmentünk a faluszéli dombokra együtt szánkózni. Sokszor más gyerekek is voltak ott, és nagyszerűen töltöttük az időt :) Sajnálom, hogy az én gyerekeimnek már nem lesz része ebben :(
Szerintem a hó hozzátartozik a karácsonyhoz. Ha csak kinézek az ablakon, és meglátom az undorító sáros, ködös időt, akkor el is megy a karácsonyi hangulatom. Ugyanígy akkor is, ha 15 fok van és süt a nap. Az inkább maradjon csak meg húsvétra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!