Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kinek hiányzik valaki most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hiányzik valaki most Karácsonykor?

Figyelt kérdés

Nekem lett volna egy fiú aki nagyon kedvelt, sokat törődött velem én meg hideg voltam és úgy semmibe néztem meg eléggé úgy voltam hogy inkább más srácokkal lógtam helyette.

Ezzel biztos nagyon megbántottam most már tudom és rettentően hiányzik valamiért.

Baj lenne ráírni, vagy hagyjam?

Jah és tipikusan olyan srác aki alapvetően nem csajozós, nem létkérdés neki az ilyesmi. (osztálytárs)

2016. dec. 24. 20:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Édesanyám és a kisöcsém hiányzik, akik nincsenek az élők sorában.
2016. dec. 24. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
irj rá:) sok szerecsét
2016. dec. 24. 20:35
 3/17 True Damage ***** válasza:
Huuu elso valaszolo...eddig sem volt most epp olyan remek hangulatom de ez most rendesen lehozott :/
2016. dec. 24. 20:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom első válaszoló...Kívánom, hogy maradj erős lélekben! Amúgy nekem egy fiú hiányzik, de nagyon távol van tőlem...
2016. dec. 24. 20:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyam, akit soha nem is ismertem... Azert erdrkelt volna milyen ember meg az is, hogy anyaval milyen felnoni.. Biztos konnyebb.

17f

2016. dec. 24. 20:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Ne haragudjatok a válaszom miatt. Nem akartam senkinek tönkrevágni semmit csak a kérdésre válaszoltam. Mégegyszer ne haragudjatok.
2016. dec. 24. 21:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyes, részvétem!
2016. dec. 24. 21:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm. Aranyosak vagytok.
2016. dec. 24. 21:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiú..egyes rèszvètem!
2016. dec. 24. 21:56
 10/17 anonim ***** válasza:
egy fiu akit mindennel jobban szeretek.. csak hat o.... jatszik velem.. es inkabb megy a ribizlik utan mert oket meg lehet egy csetintesre toszni.. es ez a lenyek.. olyan jo lenne vele lenni most..talan vele el tudnam viselni a karacsonyt es lenne miert boldognak lennem... mert alapbol is utalom..
2016. dec. 24. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!