Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek ez nagy kiadásnak...

Szerintetek ez nagy kiadásnak számít ajándékokra?

Figyelt kérdés

60.000 Ft 6 fő részére.

Idősebb és fiatalabb személyek is vannak a megajándékozandó személyek közt.

Olcsóbban egyszerűen nem tudtam kihozni ilyen árak mellett.

Minden csomag tartalmaz egy doboz édességet (bonbon, szaloncukor válogatás, Raffaelo), egy italt (bor, rövidital, pezsgő), egy kozmetikai csomagot (tusfürdő, parfüm, dezodor, stb.) és egy ajándéktárgyat (könyv, mécsestartó + gyertya, jobb minőségű kávé, stb.)

Csak a legszűkebb családi körben ajándékozunk. Vendégeket nem várunk most, de ha esetleg valaki jönne, akkor olcsóbb bort és bonbont vettem tartalékba (4-4 db)

2020. dec. 13. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4) vagyok.Ezért nehéz ajándékozni,mert mindenkinek megvan mindene.ezért nem is kell töprengeni rajta sokat,drága ajándék meg főleg felesleges.
2020. dec. 14. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Az összeg nem lenne sok, de ez így olyan semmilyen ajándékcsomag. Kb mint amit le lehet emelni a polcról bármelyik üzletben. Anyu pont ilyesmit csinált apu kezelőorvosának, mert a pénzt nem fogadja el. Kb ennyire személytelen ez is.

Én biztosan nem örülnék neki. Ettől már az ajándékutalvány is jobb, vagy ha megkérdezed mit szeretne és megveszed. Az abszolút gáz az, ha esetleg még a könyv sem olyan, amit szeret az illető, hanem gyakorlatilag teljesen mindegy hogy egy-egy ember melyik csomagot ragadja meg.

2020. dec. 16. 06:57
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
4) vagyok.Az ajándékutalvány a leggusztustalanabb ajándék,olyan mintha pénzt raknál egy borítékba.kifejezed vele hogy mennyire szarsz az ajándékozottra.ennél tehát bármi jobb.
2020. dec. 16. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ajándékutalvány egy olyan helyre, ami megfelel az érseklődési körének, ezerszer jobb az egyencsomagnál. Például rokon fiú drága sporteszközre gyűjt. Nem fogjuk megvenni, mert nekünk sem telik rá, a gyerekeinkre sem költünk ennyit. Viszont beszállunk mi is, hogy meg tudja venni magának. Vehetnénk édességcsomagot, nyilván meg is enné, de nem vinné közelebb ahhoz, amire vágyik.

Vagy pl mikor a kislányom született, kaptunk egy H&M utalványt. Hát a legjobb ajándék volt, amit kaphattunk, mert ruha úgyis kell a gyereknek. Mi nem vásárolunk a H&M-ben, nekünk drága, de ha kaptuk, hát vehettem a gyereknek egy csodaszép ruhát, amit amúgy sajnáltam volna megvenni. Ha pénzben adják oda, valószínűleg nem is veszem meg. Ellenben anyósom ruhát ajándékozott a gyereknek. Egyszer sem adtam rá, annyira csúnya volt.

És kaptam már könyvutalványt is, aminek nagyon örültem, mert azt ugyan sokan tudják hogy szeretek olvasni, de azt nem tudják hogy mit. Aki meg tudja, az sem tudja melyik könyv van meg már nekem. Volt már rá példa, hogy olyat kaptam, ami már meg volt. Gáz volt, mert az ajándékozó visszavitte és kapott helyette utalványt. Ugyanott voltunk.

De szerintem az egyencsomagnál minden jobb.

2020. dec. 16. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!