Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi lesz nálatok az Ünnepi...

Mi lesz nálatok az Ünnepi menü? Desszertet is írjatok :D

Figyelt kérdés

#finomság #Ünnepi menu
2020. dec. 10. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Bejgli, kókusztorta, kuglóf. A menüt még nem tudom.
2020. dec. 10. 11:34
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Halászlé, szabolcsi káposzta, rántott ponty meg tonhal, rántott pulykamell, majonézes krumpli, majonézes kukorica, túrós bejgli, keksztekercs. Aztán haldoklunk mert annyit zabáltunk :D
2020. dec. 10. 12:01
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Kacsa húsleves, narancsos sült kacsacomb +köret

Gesztenye leves meg rántott hal

Kókuszos bejgli, mákos guba, pogácsa

2020. dec. 10. 12:11
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Halászlé, sült kacsa, rántott hal, rántott szelet, gyümölcssaláta, zöldségsaláta, párolt káposzta, majonézes krumpli vagy krumpli püré. Ez összehordós, nem mindet egy ember készíti. 2 nővérem van, már mind külön élünk saját családdal, de a szentestét együtt töltjük mind.

Desszert sokféle lesz, én kinder bueno szeletet sütök, meg lehet, hogy madártej szeletet. Illetve most kinéztem egy nagyon guszta pavlova torta receptet, lehet, hogy azt is elkészítem. Egyik tesóm zserbót szokott, meg almás linzert, másik pedig mézes krémest. Cseréljük egymás között az elkészült süteményeket, így mindenkinek jut mindenből😊

2020. dec. 10. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Töltött káposzta,

halászlé

sült hús, almaszósszal, pürével

mákos bejgli

szerelmes levél ( ez egy diós sütemény)

méteres ( puncsos süti)

pogácsa

2020. dec. 10. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

24.-e: Halászlé, töltött káposzta.

25.-e: Rántott hal, sült hal, sült krumplival, franciasalátával + maradék

26.-a: Sült kacsa, körettel és párolt káposztával + maradék.

Desszert, talán mézes zserbó és bejgli.

2020. dec. 10. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Már az olvasástól is jól laktam!😀 Szenteste halászlé, meg hideg tálat szoktunk csináltatni. Linzer, meg gesztenyetorta ( a legnagyobb gyerek szülinapi tortája mindig gesztenyetorta, akkor született). Én nem bejglit sütök, hanem már jó régen láttam a tv-ben, hogy beigli tésztát lapokra nyújtok és rétegesen rakom tepsibe alul mákos töltelék, középre reszelt alma, felül diós töltelék. A tetejére tészta megy és kockára vágjuk. Mondtak valami népi nevét is, de nem emlékszem. Ha valaki tudja, megköszönném.
2020. dec. 10. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Aszaltszilvás, baconös pulykamell krumplipürével. Bejgli (diós, mákos, gesztenyés), mézeskalács.
2020. dec. 10. 15:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7# ez a flodni, zsidó sütemény, és most hogy eszembe jutattad, én is ezt fogok sütni 😋
2020. dec. 10. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg flódni! 7-es vagyok, köszi! Március óta gluténmentes étrenden vagyok. Tortát már tudok sütni, de hogy ez a flódni hogy realizálódik még fogalmam sincs.
2020. dec. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!