Hogyan hangolódtok a karácsonyra?
Lassan itt a karácsony, de még mindig nem vagyok abban a tipikus karácsonyi hangulatban, ami minden évben már november végén elkap. Ebben nagy szerepet játszik az is, hogy most nem járok suliba, pedig tök jól meg szoktuk ünnepelni a karácsonyt.
Ti hogy vagytok?
Nekem meg pont, hogy így van karácsonyi hangulatom, hogy nem vagyok suliba.
Nálunk a suliban nincsenek sose megünnepelve a dolgok, itten téli szünet előtti utolsó nap is tanulunk délután 3-ig.
Ugyanígy van a nyári szünettel is, nincsen lazítás, helyette ismétlünk és feliratják velünk mit nézzünk át a nyári szünetben.
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még.
Épp most találtam egy jó lejátszási listát youtube-on (akit érdekel csak ezt írja be: Christmas songs - Holiday Music 2020), azt hallgatom. Itt találtam rá a Pentatonix-ra, akiknek egy csomó karácsonyi zenéjük van.
Plusz ma még a családdal sütögettünk, és most próbálom rávenni őket, hogy nézzük meg a polar expresszt, mert rég láttam :D
A zenék tényleg segítettek nekem a karácsonyra hangolódásban, már egészen izgatott vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!