Ki milyen ajándékot ad Karácsonyra a családnak, barátoknak?
Anya: könyv, arcmaszk, könyvjelző (szeret olvasni, de folyton szamárfülezi a könyvek lapjait)
Apa: bögre, karamella
Öcsém: Horgolt among-us figura, kulcstartó, karkötő
Bátyám: őszintén szólva nem tudom
Egyéb: smink, arcmaszk, gyertya, karkötő, fürdősó, fürdőbomba...
Lányom telefont kap, párom valószínű karórát, az anyja semmit!
Kislányom apja jelképesen egy üveg minőségi bort, meg szerintem veszek neki egy pulcsit.
Szüleim nem élnek.
Mi réges régen túl vagyunk azon, hogy meglepjük egymást. A családban mindenki veszélyeztetett, vásárolni csak akkor és oda megy, amikor és ahová muszáj.
Anya: Konyhai kötényt kapott (igen, már megkapta), mert arra volt szüksége. Ezen túl képet kért és majd meg is fogja kapni, ha lesz olyanom, ami tetszik neki.
Apa: szálas tea vagy jó minőségű, pamut törölköző, mert arra van szüksége.
Én annyit kértem, hogy üljünk le társasozni.
Élne a franc ilyen parába!!!
Szerencsétlen családod b+!
Dugni legalább dugtok? Ja, kesztyűben gondolom.
Ha unatkozik a férjed, átjöhet hozzám. (eddig is megtette, csak te nem tudsz róla)
Anyum: automata ablakmosót (ő kapja a legnagyobb ajándékot idén, nagy takarításmániás, megérdemel egy kis segítséget a rengeteg ablakhoz :))
Párja: csinálok egy költséghatékony ajándékcsomagot fűszerekből, olajokból, édességből stb mert szeret főzni, de vele nem szoktunk nagyot ajándékozni egymásnak.
Tesómék: karácsonyi/adventi recept- és dekorációkönyv, kisfiuknak Legót kértek
Anyósomék és sógornőmék: 1-1 minőségi pléddel lepjük meg őket
Férjem: férfiaknak szóló kezdő szakácskönyv, meg mellé kap még valami apróságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!