Mit csináltok/vesztek karácsonyra a családtagjaitoknak/baratoknak?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok, szoval nagyon nem tudok koltekezni es nem tudok semmi 'jobb' DIY otletet sem.. segiitsetek Anyukatoknak mit adtok?2017. dec. 10. 22:17
1/8 anonim válasza:
Szokott anyud mézeskalácsot csinálni? Ha nem, de egyébként szereti, akkor süss neki. Nagyon egyszerű megcsinálni, ha formád nincs, akkor késsel tudsz csillag alakot kivágni. Liszt, sugár meg ezek gondolom vannak otthon.
2/8 anonim válasza:
Csinálj valami jó giccses hasznavehetetlen papír dísztárgyat, amit nem dobhat ki, mert ajándék xD és évekig kell tartogatnia, hogy porosodjon, foglalja a helyet höhö
3/8 anonim válasza:
Nyomtatni tudsz? Képkeretet összetudnál dobni, bele pedig egy nyomtatott kép kettőtökről! :)
4/8 anonim válasza:
Az én anyám mindig is utálta a DIY jellegű dolgokat, már gyerekkoromban sem örült ezeknek. Aminek viszont örült: gondolatbefőtt! Ezt 2 éve adtam neki, idézeteket írtunk fel kis papírcetlikre (kézzel, kva fárasztó volt :D) és még pár meglepetés kupon is került bele (olyasmi lehet, mint pl. takarítás, mosogatás, masszírozás vagy akármi, aminek örülne). A végén szépen feldíszítettem egy befőttesüveget. Egy évig mindennap olvasta a cetliket. Idén is csinálok neki egyet, de most vettem a kikben ilyen szép díszes üveget, és nem fogom kézzel írni az idézeteket, hanem majd kinyomtatom.
5/8 anonim válasza:
Tusfürdő csomag, kulcstartó, fénykép. Na már a Rossmann és Müller üzletekben lehetőség van fotót nyomtatni, bár keretet nem ott vennék, mert iszonyú drágán adják.
6/8 anonim válasza:
Ha szereti a csokit akkor vegyél neki különleges csokit ,vagy ,képkeretet pepcoba lehet olcson venni vagy rajzol valami szép képet .
7/8 anonim válasza:
Csinálj kuponokat(pl ma elmosogatok helyetted, beágyazok, ma én készítem a reggelit, szó nélkül elfogadom amit mondasz, jolly joker, stb). Legyen legalább 15-20 ilyen kupon. Mikor én ezt adtam,imádta.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!