Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit vesztek a családtagjait...

Ti mit vesztek a családtagjaitoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés

sziasztok!

kéne egy kis segítség ajándék ügyben. már gondolkoztam és 4 személynek szeretnék olyan ajándékot venni aminek örülnének és ami nem olyan drága :)

szerintetek ezek mennyibe kerülnének??

anyumnak gondoltam olyat, hogy egy párna huzatra nyomtatok egy képet amin együtt vagyunk.

apunak egy "legjobb apuka" feliratú törülközőt.

nagyimnak valami sütőformát(kat) mivel nagyon szeret sütni.

nagypapámnak meg vmi illatszer csomagot ( tusfürdő, spré stb)

mit gondoltok?

írnátok még jó, de nem túl drága ajándékokat?

előre is köszönöm :D

2012. dec. 19. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én anyukámnak kézkrémet vettem, kicsit drágábbat amit tudom hogy nem venne meg magának, mert mindig ki van száradva a keze. apának könyvet vettem, II. világháborúsat, mert imádja a történelmet. tesómnak hajápolási cuccokat :)

én még a barátaimnak is vettem ajándékot.. fülbevalót, csináltam kis fotóalbumot a közös képeinkről, karkötő, csoki, körömlakk, stb :) kis apróságok :) az a baj h nagyon le vagyok égve, tudtam volna jobb ajándékokat is venni csakhát a pénztárca..:D

2012. dec. 19. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, a pénz.

én is eléggé lent vagyok a béka feneke alatt, így én se tudok olyan nagyon nagy dolgokat venni.

ja és egyébként köszi a választ :)

2012. dec. 19. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

én a "megmaradt" 2 családtagomnak a következőket vettem:

-Anyumnak:

Vettem neki parfümöt,meg testápolót:)

-Nővéremnek:

Neki vettem egy nyakláncot hozzáillő fülbevalóval meg vettem neki egy fülhallgatót,mert mindig elkunyizza az enyémet :D

2012. dec. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!