Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen társasjátékot vegyek a...

Milyen társasjátékot vegyek a családnak karacsonyra?

Figyelt kérdés
Karacsonyra szeretnek venni egy izgalmas társasjátékot az ünnepekre. Tudnátok ajánlani párat?
2020. dec. 6. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A Mars terraformálása, nagyon jóóóóó:)

[link]

2020. dec. 6. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ami nagyon izgalmas, az a Catan telepesei. Sok kiegészítőt is lehet venni hozzá, amikkel pl. nagyobb lesz a pálya. De szerintem azok nélkül is megunhatatlan! :D
2020. dec. 6. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi nagyon szeretjük az EGO-t. Beszélgetős, nem az a megszokott dobókockás bábus :)
2020. dec. 6. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Pandemic

Aktualis ugy is:)

2020. dec. 7. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Én visszanyúlnék a régi klasszikusokhoz - Monopoly.

De ott vannak még a régi retro magyar társasjátékok is: Gazdálkodj Okosan, Capitaly, Ide a Szfinxet, Ki nevet a végén, Torpedó, stb.

Igaz nem társasjátékok, de pl a gombfoci, a "rugós foci" szintén kikapcsolódás tud lenni, persze egyszerre nem játszhat az egész család.

A szüleid vagy a nagyszülők biztosan nagy nosztalgiával emlékeznek még ezekre. ;)

2020. dec. 8. 09:38
 6/8 anonim válasza:
Ticket to Rideg :) Nem vagyok nagy társasos, de egy próba után megtetszett :)
2020. dec. 14. 03:50
 7/8 anonim válasza:
*Ride
2020. dec. 14. 23:12
 8/8 Pitili válasza:

Igazából attól is függ hányan vagytok.

2 fővel és sokan is játszató pl Stone Age (ősemberes), Ticket to ride (Vonatos), Alhambra (palota építés), Carsassonne

De vannak azért komolyabbak is, ha van kifejezetten ötleted milyet szeretnél, akkor úgy könnyebb lenne szűkíteni a kört

2020. dec. 22. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!