Mi az amit kivennétek belőle, és esetleg mást csinálnátok helyette?
A lányaim az édességekbe besegítenek, ők direkt kérték hogy legyen mézeskalács és zserbó. A férjem a halászlét és a töltött káposztát nagyon szereti ezért azok biztos maradnak. Anyukám kedvence meg a sajtos rúd, ezért ő is tuti marad. Én meg úgy vagyok vele, hogy mindent megeszek. Eddig ezek jutottak eszembe.
Halászlé, töltött káposzta, rántott hal, kaszinó tojás francia salátával és fasírttal, zserbó, mézeskalács, kókuszgolyó és sajtos rudak.
Ezek közül egyedül a zserbót szeretem, abból is csak amit a nagymamám csinált, így nálam egyik se játszik.
Minek enyhi étel, azt sem értem. De te tudod
Rántott hal (minek 2 halas kaja?)
Tojás és saláta (nem vagyok nyúl)
Az összes süti (egyiket se szeretem). Helyette inkább muffin.
A sajtos rúd ehető 😁
Látom te még életedben nem ettél kaszinótojást. Na sebaj.
A rántott halat lehet kiveszem.
Elég negativ a válaszod, kb értelmetlen mert ezzel nem vagyok előrébb. Az első kettőnek köszönöm. Az első válaszolónak még annyit hogy sokan leszünk, ezért sok ételt kell csinálnom.
Én nem csinálnék semmit azokon kívül, amit valaki kifejezetten kér, teljesen értelmetlen sokfélét készíteni, utána meg azok szenvedni, hogy mi legyen a maradékkal az ünnepek után.
Ha te valamit még feltétlen ennél, azt vedd be a listába, de többet semmi esetre sem.
Csak azt csináld, amit kértek, max abból sokat. Nem kell ennyiféle még pluszban. Nem az a cél, hogy totál kimerülten ülj az asztalhoz.
Első voltam.
Én egy halas kaját hagynék, szóval kihagynám a halászlét, meghagynám a rántott halat. Az lenne szenteste, a fasírttal, kaszinótojással, és franciasali körettel.
25-26-án töltött káposzta.
Az édességeket meghagynám, a sós rudat Szilveszterkor sütném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!