Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Egy 20 éves lányka mit vehetné...

Egy 20 éves lányka mit vehetnék Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Az unokahúgomról van szó. Szereti a csajos dolgokat, imád sminkelni de csak ha olyan kedve van. Eléggé édes szájú, de hogy pontosan melyik a kedvenc édessége azt nem tudom. Mostanában rákapott a főzésre is, leginkább ilyen különleges dolgokat szokott csinálni. Illatszer kilőve, mert nem ismerem az ízlését. Tusfürdő csomagot nem szeretnék adni neki, mert szerintem nem illik. Az öltözködése is mindig más, otthon leginkább ilyen laza stílust követ, mackó nadrág, egyszerű póló, sztreccs nadrág, kardigán. Alkalmakkor szokott csinosabban kiöltözni. Remélem valakinek van valami jó ötlete, előre is köszönöm. :)

25 /f

2020. nov. 20. 14:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én köszi, tényleg végre egy jó társaság!
2020. nov. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!