Berti12 kérdése:
Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra? fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Max 20 ezer forintot szánnék rá Ő 20 éves
Figyelt kérdés
azt gondoltam h egy ajándékosdobozba veszek két könyvet a kedvenc irójától(imád olvasni) egy doboz bonbont, egy közös fényképes párnát vagy keretben egy képet, illetve valami körkötőt. jó ötlet szerintettek?2018. dec. 16. 11:36
1/8 anonim válasza:
Az a jó ötlet, aminek az általad ismert és szeretett személy örül.
2/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem ezt a közös képes ajándékot hagyd meg Valentin napra! 1-2 könyv szerintem elég,vagy ha tényleg rá szeretnél még költeni,akkor esetleg egy Pandora karkötő. Vagy ha nem is pont Pandoràt, de ne bizsut vegyél kérlek! Az annyira lehangoló.
3/8 anonim válasza:
Szerinted a Pandora mi? Segítek, Túlárazott bizsu.
4/8 A kérdező kommentje:
és mi a helyzet a swarovski karkötővel?
2018. dec. 16. 16:12
5/8 anonim válasza:
Könyv nagyon jó ötlet, ha kapnék bármit a Pandorából annak nagyon örülnék, szóval azt tudom ajánlani :) én is pont 20éves vagyok
6/8 anonim válasza:
A könyv jó ötlet szerintem is, esetleg a Pandora karkötő, vagy egy fürdőbomba. Annak szerintem örülne, és még olcsó is (kb.400 ft a dm-ben)
7/8 anonim válasza:
Swarovski is szép, és ízléses. Azt is vehetsz neki:) vagy esetleg egy kis fülbevalót,ha ki van lyukasztva a füle:)
8/8 anonim válasza:
És mindezt 20k-ból?
A könyvnek biztos fog örülni az ékszer meg kitudja ha szereti az ilyesmit akkor jó ötlet.
A pandora nem csak bizsu, vannak színarany/ezüst ékserei is. A swarovski nál sem mindegy a foglalat. A név csak a kristályt jelöli, határ a csillagos ég.
Ja és még valami, bizsunál sem mindegy, hogy milyen. Egy arannyal futtatott nem fogja három viselés után megfogni a bőröd, meg jobb eséllyel nem peregnek ki a kövek a legkisebb fuvallatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!