Mit vegyek a pasimnak karácsonyra? 3 hete vagyunk együtt.
3 hét alatt odáig se jutottatok el hogy megtudd mi a hobbija?
Kislány, ehhez nem kell hogy nála legyél.
Szereti a focit, de nem voltál hajlandó akkor visszakérdezni, hogy melyik a kedvenc csapata???
Szerintem itt először a nagyfokú kommunikációs hiányosságokat kéne kiküszöbölni! Tanuljátok már meg, hogy ha valakit párodnak szeretnél, akkor mindenre kíváncsi vagy, ami az ő életével kapcsolatos!
Elég ciki 23 évesen rád nézve, hogy 3 hete vagy együtt valakivel, de csak annyit tudsz felmutatni, hogy a párod szereti a focit az érdeklődési körével kapcsolatban.
Mivel ez tulajdonképpen használhatatlan infó, ezért én is azt mondom, hogy süss neki sütit, és készíts kézzel neki egy karácsonyi üdvözlőlapot!
Focilabdás kulcstartó, bögre, valami apróság. Nem kell csapathoz kötni, általános dolgok is vannak.
Bár három hét után szerintem nem kell még ajándék, én max vmi különlegesebb csokit vennék. (Vannak ezek a szöveges tábla csokik, abból pl. tuti találsz olyat ami illik hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!