Egy 20 éves lányka mit vehetnék Karácsonyra?
Az unokahúgomról van szó. Szereti a csajos dolgokat, imád sminkelni de csak ha olyan kedve van. Eléggé édes szájú, de hogy pontosan melyik a kedvenc édessége azt nem tudom. Mostanában rákapott a főzésre is, leginkább ilyen különleges dolgokat szokott csinálni. Illatszer kilőve, mert nem ismerem az ízlését. Tusfürdő csomagot nem szeretnék adni neki, mert szerintem nem illik. Az öltözködése is mindig más, otthon leginkább ilyen laza stílust követ, mackó nadrág, egyszerű póló, sztreccs nadrág, kardigán. Alkalmakkor szokott csinosabban kiöltözni. Remélem valakinek van valami jó ötlete, előre is köszönöm. :)
25 /f
Vehetnel neki különleges fűszereket.
Vagy a konyhába valamit.
Gastrohobbin most jelent meg egy receptgyűjtő könyv, amibe ő maga tudja kigyűjteni, milyen recepteket használ. Ha nem tudod pontosan, miket szokott csinálni, szerintem ez eléggé jolly joker.
Édességet esetleg vegyél valami különlegesebbet, picit magasabb árkategóriából (bár nem tudom, mennyit szánnál rá), amit magának nem feltétlen venne meg.
Lányként én mindig örülök az arcmaszkoknak pl, Rossmannban, dm-ben egész jó ár-érték arányban kaphatók. Ezzel könnyebb kicsit melléfogni, ha pl nem tudod, mire kényes a bőre, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!