A vírushelyzet miatt nem tudom mit adjak karácsonyra a páromnak?
Figyelt kérdés
Mindig élményt adunk egymásnak karácsonyra. Idén dumaszínház+vacsora lett volna az ajándéka, de az előadások sajnos elmaradnak, vagy online lehet nézni őket (???), ami szerintem egyáltalán nem hozza azt az élményt.
Fogalmam sincs mit vegyek neki, pénztárca, parfüm, egyéb átlag ajándékok már megvoltak, nem szeretném ismételni magam. Ti mit adtok idén a párotoknak?
2020. nov. 15. 20:24
11/17 anonim válasza:
Mi a f #10 😂😂😂😂😂 ez nagyon beteg......nokent mondom.
12/17 anonim válasza:
csak tudni kell ki mire vágyik :Dz élet nagy igazságai
13/17 anonim válasza:
Nekem az az elmeny ha becsukva marad az ajto kettonk mogott meg kisgyerek nincs. Tehat ha nem jarkal ide senki. Kenyelmesen elfekszunk es alszunk. Es lenemitja a telefonjat. Na az is jo.
14/17 anonim válasza:
*még nincs kisgyerek
Igy kettesben hagynak minket elni. Ez is ajandek!
15/17 anonim válasza:
14 nincs kisgyerek akkor probáljátok ki a lecsuszott pokember pózt .lehet jövöre mind meghalunk szoval hajrá. és ne csak a telót nyomkodjátok vagy arrol beszéljetek micsinál a szomszéd.
16/17 anonim válasza:
Mi? Pont hogylenemitottuk es ugy pihenunk.. jo nem 3 napig nem vagyunk elerhetoek.
17/17 anonim válasza:
akkor bizony denevér pozban nyomjátok a 69et mert a die hard 22 alkalommal meg kevin a kispuskával nem fog kielégiteni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!