Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk is várható a teljes...

Nálunk is várható a teljes kijárási korlátozás,mint Ausztiában?

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 14. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Remélhetőleg nem. Ausztriában a korlátozások ellenére is folyamatosan növekszik az új fertőzöttek száma, Magyarországon az utóbbi 1 hétben nem döntött rekordot, de így is magas.
2020. nov. 14. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Remélhetőleg nem.
2020. nov. 14. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Reméljük hogy nem.
2020. nov. 14. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
A teljes kijárási tilalom a jóléti országok luxusa szokott lenni. Legalábbis eddig így tapasztaltam.
2020. nov. 14. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
39%

Jópofák a válaszok hogy "remélem nem" ennyi erővel lehetne azt is remélni, hogy holnapra véget ér a járvány, én meg azt remélem, csak semmi nem lesz így, attól, hogy remélünk valamit.

Ha a mostani korlátozások nem hoznak eredményt kb. két héten belül, akkor igen, természetesen nálunk is várható szigorítás, de meg kell nézni, hogy ezek a mostaniak egyelőre mit érnek.

2020. nov. 14. 20:40
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Ahogy előttem mondják, ezt még nem lehet tudni. Majd pár hét múlva ha érezni lehet a mostani intézkedések eredményét, vagy az elvárt eredmények hiányát akkor kiderül.
2020. nov. 14. 20:46
 7/12 A kérdező kommentje:

5/ Igen,én is hasonlóan látom,előtte szólók nekem nagyon optimistának tűnnek.Mindenesetre Kurz meglépte a biztosat,amit Orbán eddig nem mert,de szerintem már fontolgatja,mert az adataink nem túl jók az osztákokhoz képest sem.

Én is reménykedem,de az "óvatosan vagyok optimista" az jobb kifejezés nekem.

2020. nov. 14. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

mi javulna? elmész a boltba, bárki lehet a környezetedben, akár 1-2 ember is, aki fél percel volt ott, és máris van esély a továbbadásra.

azzal, hogy itt variáljuk, mikor mehetünk vagy nem mehetünk utcára, semmit nem fog eredményezni, ha a kivételt jelentő helyzetekben meg társaságban lehetsz.

2020. nov. 14. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Vírusrettegőink ki fogják könyörögni ezt is szerintem, nem számít az ár, csak zárjanak be mindent hozzáállással, és a kormány meg nem fog nemet mondani.
2020. nov. 14. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Már késő.

Tapasztalat alapján az ilyen intézkedéseket egy hónapra hozzák.

Két hét múlva kezdődik a karácsonyi rohanás amikor is az emberek elköltik az éves kiadásaik kb negyedét.

Egy decemberi lezárás nemcsak az állampolgárokra hanem a kormányra nézve is totális megsemmisülés. Egyszerűen nem lehet bevállalni.

Ahol bevállalták, mindenhol időben léptek. Nálunk két hétre nem fognak ilyet bevezetni, és a karácsonyi őrületnek sem fognak keresztbe tenni.

Szerintem.

2020. nov. 14. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!