Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható a hitelmoratórium...

Várható a hitelmoratórium folytatása 2021-re is?

Figyelt kérdés
Van hitelem, de nem akarom fizetni. Igaz hogy emelkedett a fizetésem, de más sokkal értelmesebb dolgora is tudom költeni. Szingli vagyok. Várható hogy Orbán meghosszabbítja a hitelmoratóriumot ?
2020. nov. 9. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Január 1-től 6 hónapig lesz még érvényes a hitelmoratórium.

Viszont mivel szingli vagy és gyereked sincs így nem, rád nem vonatkozik a hitelmoratórium.

2020. nov. 9. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hogy kiterjesztenék a szinglikre is. Mert nem vonatkozik a moratórium ránk
2020. nov. 9. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
A szinglikre nem fogják kiterjeszteni. Sokkal könnyebben boldogul egy szingli a válság alatt mint egy többgyermekes anyuka például.
2020. nov. 9. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Nyilvánvalóan kamu kérdés.

Folytatódik, de nem a szinglikre. Már eddig is hatalmas segítség volt azoknak akiknek hitele van, hogy az elmúlt hónapokban nem feltétlenül kellett fizetni. Akinek esze volt és képes volt fizetni az eddig sem hagyta abba a törlesztést, mert tudja, hogy mindenképpen vissza kell fizetnie és így korábban lesz vége.

2020. nov. 9. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha munkanélküli, közfoglalkoztatott vagy, akkor rád is vonatkozik a hitelmoratórium. Ha egyedülállóként gyereket nevelsz, akkor szintén.

Ha vállalkozó vagy, akkor keresd fel a bankodat és meghosszabbítják.

2020. nov. 9. 11:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem áll fent a hitelmoratórium meghosszabbítása, hanem egy másik szűkebb körre szűkül. Erről beszélek, hogy én már nem kapom meg
2020. nov. 9. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:

"Ha munkanélküli, közfoglalkoztatott vagy, akkor rád is vonatkozik a hitelmoratórium. Ha egyedülállóként gyereket nevelsz, akkor szintén.

Ha vállalkozó vagy, akkor keresd fel a bankodat és meghosszabbítják."

Ezt tudom.Egyik sem áll fent

2020. nov. 9. 13:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Ha most bezárások lesznek, mint márciusban, akkor várható a hitelmoratóium kiterjesztése is?

Végülis a sógorok most bezárnak december elejéig, mi pedig őket követjük

2020. nov. 16. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. nov. 26. 03:56
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor ez van
2020. dec. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!