Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a férjemnek?

Mit vegyek a férjemnek?

Figyelt kérdés
Nem sokára szülők leszünk, ez az utolsó kettesben töltött karacsknyunk, ami a vírus miatt most szó szerint is értendő, jövőévvel érkezik a babánk. Természetesen az én férjem is férfi, így neki nincs szüksége semmire, ő nem örülne semminek. Mindene megvan stb. Szeretnék neki olyan ajándékokat venni amit majd ha szülők leszünk sem időben sem anyagilag nem engedhetunk meg magunknak,vagy éppen igen csak más lesz a fontossági sorrend. Ötleteket várnék, akár apukaktol, ők miben "szenvedtek" hiányt az első időkben, vagy anyukaktol akiknek van ötlete, tapasztalata. Gondolok én most ilyesmire, hogy veszek neki új boxereket, zoknik, ilyesmik amikre nem jó szívvel fogunk majd áldozni, mert van jobb helye, vagy idő hiányában nem megyünk utánuk. Sajnos az utazás és a közös élmény a korona miatt most kilove :(
2020. nov. 14. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egy hópelyhes puha pokrócot vettem neki, mert szeret aludni :)
2020. nov. 14. 11:48
 2/8 anonim válasza:
100%
Én egy karórának mindig tudnék örülni. 32/F
2020. nov. 14. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Az inkabb ne valljon gyereket, akinek majd gondot okoz par zokni es boxer megvetele! Ezek egyebkent sem karacsonyi ajandeknak valok, hanem hetkoznapi szukseglet.

Max ha gettoban es nyomorban elnel, akkor lenne realis. De akkor meg vegkepp nem kell gyereket vallani amugy se!

2020. nov. 14. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
A boxer és a zokni olyan, amit szülés után nem engedhettek meg magatoknak? Azért ez durva.
2020. nov. 15. 08:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem olyan, de ő például az a típus aki addig hordja ezeket amíg nincs rajta 3 lyuk,mert nincs kedve elmenni beszerezni és nem is a legolcsobbat szoktuk ezekből venni, hanen a komolyabb márkákat, ez csak egy példa volt, de sem kedvünk,sem időnk nem lesz ezek után rohangalni egy pár hónapos babával, gondoltam például arra hogy veszek a kedvenc parfumebol is egyet, veszek neki új kedvenc itthoni papucsot, ami nála folyton örök sláger, de mondjuk lehet hogy jó apuka módon, majd nem a 25 ezres itthoni papucsot veszi meg magának ha ez elszakad, hanem az 5 ezreset, mert úgy gondolja koltsuk a babara. Nem értem az minek szól hozzá, aki ennyire nem a lényeget ragadja meg a mobdandombol. Egyébként sosem voltam a vegyünk ilyesmit karácsonyra, de tényleg mindene megvan, szerintem meg vicces ha össze rakok egy évre előre egy apa szettet amit elokap a szekrényből ha a többi már a végét járja.
2020. nov. 16. 09:42
 6/8 A kérdező kommentje:
De amúgy hajrá graviroztasson mindenki egy újabb képet, vagy kulcstartot, vagy csináltasson kis párnát mert azok annyira király ajándékok, ha már idén nem hasznos ajándékot veszek, mert mindenunk megvan, akkor nem is szeretném a felesleges hulyesegek költeni a pénzt, ami sem nem illik az otthonunkba, porfogo, és jövőre le kerülne a polcról is, gondoltam a semminél jobb, hogy hasznos dolgokkal léptem meg, nyilván nem a tusdfurdore gondoltam :)
2020. nov. 16. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Kár ragozni, te írtad, hogy a szülés után anyagilag nem engedhetitek meg magatoknak, nem mi adtuk a szádba.
2020. nov. 16. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy megengedhetunk magunknak ilyen szintű luxust, hogy itthon is ilyen drága papucs legyen a labunkon, amit akár évente újra kell vásároljunk, vagy éppen 10en ezres fehérneműkben járjunk, de ez közel sem egyenlő azzal, hogy azért mert gyerekünk lesz, nem lesz pénzünk fehérneműt venni. Csak mondjuk nem feltétlen ilyen dragat. Továbbra sem ezeken volt a hangsúly hanem amit például fentebb is írtak, karóra. Példákat soroltam fel. De nem értem te minek szólsz hozzá. Egyrészt roppant kedves tőled egy várandós nőt felbossztantani, másrészt meg gondolom nincs gyereked, csak hogy tisztában légy azzal milyen nemű lemobdasokkal jár, már a várandósság is. Egy szülés sem olcsó sajnos egy állami kórházban sem, aki még kicsit színvonalasabb ellátást szeretne mint sokunk, az meg pláne. Így lehet hogy a milliós szülés után, beerem egy Adidas papucsal is a lábamon és nem feltétlen a guccit választom. Ez csak egy példa volt.
2020. nov. 16. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!