Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a férjemnek karácso...

Mit vegyek a férjemnek karácsonra! Szerintetek minek örülne?

Figyelt kérdés
Számító géphez szeretnék neki valami ajnándékot! Gondoltam a vezeték nélküli egérre de kéne még mellé valami..

2014. dec. 15. 10:14
 1/10 anonim válasza:
71%

Nem ismerjük a férjedet, mégis honann tudjuk hogy minek örülne?

Apropó, szerinted mit vegyek a nagynénémnek karácsonyra, kérdező?

2014. dec. 15. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Majd munka után a titkos légyottunkon kipuhatolom tőle és megírom neked! :D
2014. dec. 15. 10:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát szereti a számítógépes dolgokoat
2014. dec. 15. 10:19
 4/10 anonim válasza:
Az én párom is programozó. De ne vettem neki ilyesmit.
2014. dec. 15. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem szereti a számítógépes játékokat, tőlem egy kormányt kapott az autós játékokhoz. De csináltathatsz neki az egér mellé egy egérpadot, amin rajta van mondjuk a kedvenc kocsija, vagy valamilyen kép, amit biztos szívesen nézegetne, én egy régi Porschét nyomtattattam az egérpadra, amit egyszer csináltam neki.

Az én férjem idén karórát kért, így azt kap:)

2014. dec. 15. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is és párom (férfi) is szereti a "számítógépes" dolgokat, viszont eszünkbe nem jutna kérdés nélkül ezzel kapcsolatos dolgot ajándékozni a másiknak, mert teljesen más ízlésünk van. Pl tavaly ő kapott egy fülhallgatót mikrofonnal, ami elég borsos árú volt, mert jó minőségű, extra dolgokkal, ráadásul még jól is néz ki, és neki fontos volt, hogy usb-s legyen. Megbeszéltük mit szeretne, kiválasztotta, aztán pedig meglepődött karácsonykor, mert azért mást is nézegettünk, hogy esetleg jó lenne.

Pl. nekem most szükségem lenne egy új egérre, de rajtam kívül senki nem mondaná meg melyik lenne jó, még én magam sem tudom :) mert kell egy bizonyos típusú gomb elosztás az egyik játékomhoz, ezért nem mindegy milyen egér, ráadásul kicsi a kezem, ezért nem mindegyik típusú egér kényelmes, és a vezetéknélküliektől a falra mászok.

Tehát kedves kérdező, vagy kérdezz rá mit szeretne a férjed vagy teljesen más dolgot vegyél neki, aminél nincs ilyen sok választási lehetőség. Egyébként például ha szeret játszani a gépen számítógépes játék is jó megoldás, ott ha tudod milyen típusúakkal szeret játszani (stratégiai, ügyességi, stb), akkor nagyon mellé lőni nem lehet.

2014. dec. 15. 11:49
 7/10 anonim válasza:
Ennek a fényképes egérpadnak mennyire nincs értelme. Valaki írjon már, aki egyrészt használ, valamint azt még nézegeti is. ilyennel még nem találkoztam, ezért baromi nagy hülyeségnek tartom. Számítógépen mit csinál egyébként? Dolgozik? Játszik? Mit játszik?
2014. dec. 15. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, 5 éve kapta az egérpadot, és azóta is használatban van.
2014. dec. 15. 13:14
 9/10 anonim válasza:

Elhiszem, de hogy az 5 év alatt 5x nem nézett rá az is biztos. Nálam az első 5 legvacakabb ajándék között van az egérpad, pedig naponta ~14 órát ülök gép előtt. Annál egy sima fotó is jobb, amit a monitor alá be tud passzintani.

Az én monitorom alatt egy LEGO figura van meg két matchbox. DE amit nagyon szeretek az a fényképes bögrém, amin a gyermekeim vannak, és hőre világosodik ki, alapból fekete a bögre és hőre tűnik elő a fotó. Az baromi jó.

Nagyon örülnék még egy önkeverős bögrének is. :)

2014. dec. 15. 15:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!