Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek más lesz az idei...

Szerintetek más lesz az idei Karácsony a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
Aki szerint más, kérem indokolja is meg.

2020. nov. 7. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
A karácsony minden évben más.
2020. nov. 7. 18:24
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
A karácsonyi program nálunk ugyanaz lesz, mint a többi évben. De előtte maszkban megyünk bevásárolni, ha esetleg az már különbségnek számít.
2020. nov. 7. 19:14
 3/21 anonim ***** válasza:
69%
Akkor lesz szép a karácsony idén, ha senki se lesz beteg, ha senkit se visz el addig se a vírus, se más betegség. Nem lesz ajándékok utáni rohangálas, és Rokonlatogatas sem, csak szűk családi körben unneples. Azt adjuk egymásnak, hogy vigyázunk egymásra, nehogy hazavigyuk a fertőzést.
2020. nov. 7. 19:22
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
minden hagyományt és látogatást uyganúgy csinálunk mint eddig, az hogy cilike mit vernyog odafent, nincs különösebb befolyással a családi életünkre... a munkánkat elvették, a jövőnket elvették, a családunkat próbálják csak meg.
2020. nov. 7. 19:32
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem fog semmi sem változni. Veszünk egy fát, feldíszítjük, csinálunk valami ünnepi kaját, 3-an közösen karácsonyozunk, ahogy szokott lenni.
2020. nov. 7. 19:41
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Biztosan más.

A lányom egyetemista, kórházban segédnővérként dolgozik mellette (mást tanul). Tavasz óta nem látta a nagyszüleit, anyósom, szívműtéten esett át, apukám rákbeteg... mindg össze szoktunk jönni, az egész család, férjem testvére, szülei, az enyémek, én főzök... ez 20 éves szokás nálunk 25-én, idén biztosan elmarad.

2020. nov. 7. 19:58
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Annyiba lesz más, hogy nem megyek ki a karacsonyi vásárra.
2020. nov. 7. 20:32
 8/21 anonim ***** válasza:
22%
7vnem is lesz te ostoba
2020. nov. 7. 22:42
 9/21 anonim ***** válasza:
21%
Olyan lesz, mint egy átlagos lépcsőház: sötét és korlátozott. Bár ez a vezető politikusaink agyáról is elmondható.
2020. nov. 7. 23:00
 10/21 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy én mindenképpen haza akarok látogatni, kifizetem a nyamvadt tesztet, legyen boldog a kormány!
2020. nov. 7. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!