Szerintetek mennyire és miképpen fogja befolyásolni a koronavírus a karácsonyi ünnepeket?
Tudom, hogy még nagyon korai a kérdésem mert hetente változik a vírus helyzet itthon, addig még kb 10x fog változni minden, de pont ezért is teszem ki most a kérdésem mert majd aznap ha visszaolvasom kíváncsi vagyok miképp változott a helyzet ahhoz képest amit most írtatok.
Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mennyire lesz meghatározó az ünnepi szokás alakulásában a vírushelyzet és esetleg azokra az időkre fogják e korlátozni a népet? Mennyire lesz másabb szerintetek az ünnep így?
Szubjektív véleményre vagyok kíváncsi és rátok bízom miképpen fejtitek ki. Köszönöm szépen előre a válaszokat :)
Semmit sem tudunk még biztosan, de szerintem a nagy létszámú beltéri rendezvényeket nagy valószínűséggel korlátozni fogják, a maszkhasználat és a távolságtartás kötelező lesz. Lehet, hogy extra higiéniai szabályokat is be kell majd tartani.
De szerintem nem fog 100%-osan elmaradni a karácsony, mert jelentős ünnep és ezáltal sok pénzt ki lehet "termelni" belőle.
Nagyon bizonytalan a helyzet, napról napra változnak az esetszámok és a rendeletek, szabályok is változhatnak.
Talán október végén, november elején már tudni fogjuk nagyjából, hogy milyen változások lesznek.
sokkal többet kell majd a hazaútra költenem, mert a jegyeim mellé kell venni két ilyen tesztes baromságot is, mert annyi szabadságom nincs, hogy plusz tíz napot csak ücsörögjek a szobámban anyáméknál...
de amúgy ugyanúgy lesz fánk, ugyanúgy veszünk ajándékokat, karácsony másnapján ugyanúgy felkerekedünk és elmegyünk mamáékhoz, ugyanúgy elviszem korcsolyázni az uncsitesókat... vagy ez utóbbit nagyon remélem, hogy legalább a helyi holtág befagy, mert azt nem hiszem, hogy engednének jégpályákat csinálni, azzal egyből eggyel kevesebb ember menne tönkre.
#5 szakadok😂😂😂
Egyébként szerintem lesznek korlátozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!