Mentősök,orvosok!Ha covid 19 mintavétel (teszt) előtt ittam (csapvizet),az befolyásolhatja az eredményt?
Vettek tőlem mintát viszont előtte olyan 40 perccel ittam egy csomó vizet.Azt hallottam,hogy nem szabad enni-inni a mintavétel előtt.Enni nem ettem,de vizet ittam.Ez probléma?Befolyásolhatja ez az eredményt?
Kérem csak az válaszoljon aki tényleg tudja a választ,vagy biztos forrásból tudja.Előre is nagyon szépen köszönöm!Egy kicsit most aggódok emiatt,hogy nem szabadott volna innom.
Probléma. Befolyásolja. Az a baj vele, ha negatív a teszt, akkor nem tudhatod, hogy azért negatív, mert nem vagy koronás, vagy koronás vagy, de azért lett negatív, mert lemostad a vírusokat a torkodból a víz ivásával.
A pozitív lesz a teszt, akkor nem gond, hogy ittál.
Értem.És mennyivel előtte szabad inni?Vagy enni?
Illetve ez esetben az orrnyálkahártyán ott marad a vírus attól még nem?
Hozzám 2-3 órával azután jöttek,hogy mondták,hogy mostantól ne igyak ne egyek😂
Egyébként fentebb jelentkező orvos barátunk biztos tudja a választ.
8 óra?? Hülye vagy?
2 órát nem bírok ki, hogy ne igyak
Öreg te akkor vagy orvos, amikor én sztriptíztáncos.
Mintát PCR-hez nem a torokból, hanem az orrgaratból vesznek. Az a teszt ami meg ennyitől fals negatívat ad annyit is ér. Semmit. Ráadásul mi a pacipénisznek 8 óra?
A link pedig egy magánlabor. Ez az info kb. a hasamraütök kategóriájú, mert a laborvezető azt mondta, hogy csak.
De egy hitelesebb forrás:
Ó és én tényleg orvos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!