Mentősök,orvosok!Ha covid 19 mintavétel (teszt) előtt ittam (csapvizet),az befolyásolhatja az eredményt?
Vettek tőlem mintát viszont előtte olyan 40 perccel ittam egy csomó vizet.Azt hallottam,hogy nem szabad enni-inni a mintavétel előtt.Enni nem ettem,de vizet ittam.Ez probléma?Befolyásolhatja ez az eredményt?
Kérem csak az válaszoljon aki tényleg tudja a választ,vagy biztos forrásból tudja.Előre is nagyon szépen köszönöm!Egy kicsit most aggódok emiatt,hogy nem szabadott volna innom.
8/
Mintát PCR-hez nem a torokból, hanem az orrgaratból vesznek"
Rosszul tudod mert a torok garatbol is vesznek mintát
Néhány ótát üldögéltem az SBO-n és a kutya sem mondta hogy nem ihatok ehetek. Mindenesetre ittam, de a karanténban is adtak palackos vizet
3 órával előtte nem szabad enni, inni, ezt kérik az OMSZ mintavevő egységei.
De valóban gond ha ittál, mert ha negatív a teszt, tényleg nem tudhatod, hogy tényleg negatív, vagy amúgy pozitív lenne, csak elrontottad azzal hogy ittál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!