Idén elmarad a Karácsony előtti vásárlási láz?
Vagy online lesz?
Szerintem érdemes korán megrendelni, amit akarunk, mert a futárszolgálatok nem fogják bírni a terhelést.
Én mindent kínából rendeltem a hónap elején. A postás hölgy mondta, amikor egy csomagért mentem, hogy már felkészültek a dömbpingre, biztos nagyon sokan fognak wishől, aliexpressről stb. rendelni karácsonyra.
Úgyhogy szerintem a vásárlások egy jelentős része át fog orientálódni az online felületre.
De vásárolni fognak.
Szerintem nem lesz jelentős változás.
Aki online vásárolt eddig, az fog ott ezután is.
Arra kiváncsi leszek hogy mi lesz amikor tömve lesznek a plázák.:D
Szerintem nagyot fog majd ugrani a webes- internetes vásárlások aránya az össz-vásárlásokon belül.
De persze 100%-ban a karácsonyi vásárok sem fognak elmaradni, hanem fokozott higiéniai utasításokat kell majd betartani.
A karácsony nagy pénzt jelent a kereskedőknek.
Hiába a korlátozások, mert amíg a plázák nyitva lesznek az emberek csődülni fognak mint minden évben.
Ha rövidítik a nyitvatartást, kevesebb idő alatt lesz ugyanannyi ember a boltokban... kvázi még nagyobb zsúfoltság lesz.
Ha pedig bezárják a boltokat... nos ezt nem lehet lenyomni se a nép torkán se az üzletláncokén/vállalkozókén.
Tehát, esélytelen bármilyen korlátozás.
A kenyeret is online rendelitek?
Csak azért, mert arra minden nap szüksége van az embernek. Ehhez képest a karácsonyi 4-5 ajándék valahogy kevesebb rizikónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!