A férjem szerint nem vagyok komplett! Szerintetek sem? Mit tehetek, hogy ne kapjon újra és újra el a vásárlási láz?
Na,mintha csak magamról olvasnék.Állandóan a gyerekruhákat veszem a lányomnak.Mindenhol arra vadászok.Imádom a szép,csinos,rózsaszín,kis cuki,édes csajos rucikat.
20 hónapos a lányom.Rengeteg,de rengeteg ruhája van!
De nálunk ebből szerencsére nincs gond.Amiket kinőtt azokat,ingyen elajándékozom azoknak akiknek szüksége van rá,illetve bölcsibe,kórházba,orvosi rendelőbe,védőnöhöz viszem,ott hasznát veszik.
Kb. havi 50 ezret költök csak a gyerek új ruháira.
A férjem ebbe nem szól bele,sőt.Mindig mondja,hogy a gyerek az én dolgom. :)
Húúú... nem semmi.
Tényleg add el. A ruhafotókat pedig tartsd meg. :)
De a hibásakat se dobd a kukába, kérlek, adományként szívesen fogadnák gyerekotthonok, anyaotthonok, Vöröskereszt, Máltai stb.
Nalam is ez van de meg csak 5honapos a kisfiam.az a rengeteg kinott ruha.ugy sajnalom...volt ami rajta sem volt.bennem pont tegnap tudatosult h vasarlassal vezetem le azt h itthon vagyok "bezarva".
Ja es ami tetezi a gondot h pesten lakok a belvarosban.h&m c&a,plazak egy kopesre...:-(
sajna tényleg nem vagy komplett ,én is szeretek gyerekruhát venni de ennyi ruhája 3 gyerekemnek nincs összesen ,nekem van fékem aki rámszol illetve én magam is látom hogy nem kell a 10. nyári ruha lánynak vagy a 10.polo.
juson eszedbe hogy nem kell ennyi ruha .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!