Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szoktatok karácsonykor ajándék...

Szoktatok karácsonykor ajándékozni?

Figyelt kérdés

Régebben nálunk is úgy volt, hogy ajándékozni kellett. 3 éve megbeszéltük, hogy felhagyunk ezzel és esküszöm sokkal nyugodtabb vagyok azóta. Nem kell a várost bújnom ajándékok után, nem kell vennem tök felesleges dolgokat amiket lehet nem is használnának. Nem kapok én se 5 sapkát amit úgysem hordanék stb.

Van egy karácsonyi ebéd és ennyi. Természetesen a gyerekeknek veszünk ajándékot, mert ők örülnek neki és várják a jézuskát.

2020. okt. 25. 19:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Anyámmal megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, mert amúgy is egy háztartásban élünk, év közben megveszünk mindent, amire szükség van, a felesleges porfogó ajándékokra pedig egyiküknek sincs szüksége. Úgyhogy vele nem szoktunk ajándékozni.

Apám az élettársával lakik. Nekik szoktam ajándékot vinni, mert ciki lenne üres kézzel betoppanni a karácsonyi ebédre. De nekik is általában olyan dolgot viszek, amiről tudom, hogy elfogy, pl. kávé, tea, bor, tusfürdő, kézkrém, ilyesmi, semmi személyes. Tárgyi ajándékokat, amiket csak raknak egyik fiókból a másikba, nem viszek, azt pénzkidobásnak tartom.

2020. okt. 27. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!