1 hónap együttlét után mit ajándékoznátok karácsonyra?
Figyelt kérdés
A barátommal karácsonykor leszünk szűk 1 hónapja együtt. Szeretnék valami kreatív saját készítésű ajándékot adni neki. Tudnátok tippeket adni??
21 évesek vagyunk.
2019. dec. 7. 21:18
1/11 anonim válasza:
Ha mi mondjuk meg, akkor már nem lesz kreatív. :-)
2/11 A kérdező kommentje:
Ti is tudtok kreatív dolgot mondani, amit ti csináltatok esetleg vagy kaptatok.
2019. dec. 7. 21:22
3/11 anonim válasza:
Mézedkalács egyedi mintával, szöveggel.
4/11 anonim válasza:
Te ismered, mégha csak1 hónapja is. Mi honnan tudjuk minek örülne?
Én mondjuk 1 hónapos ismeretség után letudnám egy itallal, vagy egy könyvvel ha szeret olvasni.
5/11 anonim válasza:
Elvileg a te párod,nem a miénk,szóval te ismered. És mivel b.z.tal valamit írni róla,ezért nem sok minden ötlettel tudunk szolgálni.
6/11 anonim válasza:
Pinteresten rengeteg ilyen diy ajandek van, keress ra :)
7/11 anonim válasza:
Én annak idején gravíroztattam neki egy szép golyós tollat a dátumunkkal.
De ha te szeretnél saját kezűleg készíteni valamit, akkor lehetőleg olyat találj ki, amihez értesz. Pl. tudsz főzni-sütni, hímezni, kötni, barkácsolni, ékszert készíteni, verset/novellát írni, festeni, faragni...?
9/11 anonim válasza:
A mézeskalács szerintem is jó ötlet, jelképes nem méregdrága de van benne munka és szeretet.
Egy hónap járás után nem vinném túlzásba.
10/11 anonim válasza:
Nálunk annó az első olyan ünnepünkkor, mikor már ketten egy pár voltunk - 2012-ben(úristen, jövőre 10 éve lesz!) - az lett az ajándék, hogy vettem neki egy közös bulizást - boldog békeidők, amikor még lehetett tömegesen bulizni - egy nagyon elit szilveszteri buliba, vacsorával! 23-án adtam neki oda, a karácsonyt nem töltöttük együtt, szilveszterkor meg együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!