Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak én tartom kicsit korainak...

Csak én tartom kicsit korainak hogy kint vannak már a karácsonyi díszek?

Figyelt kérdés

Ahová megyek szinte mindenhol a karácsonyról szólnak az üzletek. Kicsit nem korai?

Imádom a karácsonyt de olyan érzést tud nálam előhozni hogy már december van közben még november sincs, és mindig pofáncsap ez az érzés.

Nem szeretnék előre bevásárolni mert csak azon fogok nyűglődni hogy rakjam már ki, aztán ha kirakom karácsonyig már elvesz a varázsa.

Ti mit gondoltok erről?

2020. okt. 24. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta így van, én személyszerint rosszul vagyok tőle, nem értem hogy advent előtt mi értelme ezekkel a giccsekkel teletömni a boltokat.

Bár én eleve nem szeretem a karácsonyt, de ez szerintem még azoknak is tönkreteheti a hangulatot akik amúgy kedvelik ezt az ünnepet... túlzásnak tartom 3-4 hónapig ezen pörögni.

2020. okt. 27. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Én esküszöm sehol sem láttam még karácsonyi díszeket csak halloweenest. Pedig megyeszékhelyen lakok :D
2020. okt. 28. 14:13
 13/13 anonim válasza:
Engem inkább az idióta játékreklámok zavarnak
2020. nov. 15. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!