Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak én tartom kicsit korainak...

Csak én tartom kicsit korainak hogy kint vannak már a karácsonyi díszek?

Figyelt kérdés

Ahová megyek szinte mindenhol a karácsonyról szólnak az üzletek. Kicsit nem korai?

Imádom a karácsonyt de olyan érzést tud nálam előhozni hogy már december van közben még november sincs, és mindig pofáncsap ez az érzés.

Nem szeretnék előre bevásárolni mert csak azon fogok nyűglődni hogy rakjam már ki, aztán ha kirakom karácsonyig már elvesz a varázsa.

Ti mit gondoltok erről?

2020. okt. 24. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Nincs bajom vele
2020. okt. 24. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
szerintem is gáz, bár idén a vírus miatt alig megyek valahova
2020. okt. 25. 05:27
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelmű hogy kirakják, hisz attól tartanak a számokat látva, hogy decemberre kijárási korlátozás lesz ismét és a nyakukon maradna az összes karácsonyi cucc.
2020. okt. 25. 09:01
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha már novemberben kint vannak a karácsonyi díszek, esetleg november közepe fele, az elfogadható, de csomó helyen már az egész október ilyen, ami szerintem is korai. Mi amúgy december közepe fele szoktuk kirakni a díszeket, esetleg pár nappal karácsony előtt, nem sietjük el. De amúgy sokkal hatásosabb lenne, ha a boltokban is később raknák ki a díszeket, mert nekem az utóbbi években sosem volt igazán "karácsonyi érzésem", mert novemberben is pont olyan minden már a városban kb. mint decemberben.
2020. okt. 25. 09:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szokott lenni "olcsó vásár" közösségi házban, iskolában, amiről újságot dobnak be postaládába vagy újságtartóba. Most szeptemberben elején húsvéti kiegészítőket kínáltak az egyik ilyen vásáron. Szerinted? 😄
2020. okt. 25. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a korai karácsonyhangulat talán legnagyobb hátránya az, hogy az ünnepek felé közeledve lassan kikopik az emberből a hangulat és a varázs, ezért nem ajánlom azt, hogy valaki már november elején feldíszítse a lakást, mert karácsonyra már megszokja az ember a díszek látványát, semmi ünnepélyest, szokatlant nem lát bennük.

Viszont van annak előnye is, hogy az üzletekben már októberben megjelennek a karácsonyi cuccok, ugyanis az ajándékokat így időben megvehetjük, és nem kell egy nappal szenteste előtt azokkal vacakolni.

Más kérdés, hogy októberben nem kéne még főtémának lennie a karácsonynak.

2020. okt. 25. 10:22
 7/13 anonim válasza:
100%
a helyi boltban már szeptember végén csokimikulást árultak, bár az nem karácsonyi...
2020. okt. 25. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Hiszen már ÉVEK ÓTA így van.
2020. okt. 25. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
engem annyira nem izgat, így mire odakerülünk beszerezhetek néhány újabb fénygirlandot (imádom őket és egész évben használom) de hogy ne moderálatlanul szórjam rájuk a pénzt, ezért mindig csak decemberben szabad ilyet vennem (ugye a "karácsonyfa miatt" XD)
2020. okt. 25. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is eléggé korai. Nem tudom, de nekem októberhez, még mindig a borászat, a halottak napja, a fák őszülése és a mindenszentek kötődik, nem a Mikulás, a karácsonyfa, meg a B.U.É.K.-os képeslapok kötődnek. A TV-ben, már ősz közepe előtt, szeptember végén is megjelentek a karácsonyi reklámok. Ne értsétek félre, szeretem a karácsonyt, sőt az egyik kedvenc ünnepem, viszont szerintem nem jó, ha csak 3 szezon van az évben, húsvét, nyár és karácsony, az évnek sok része van, mindet meg kell ünnepelni stb. Én egyébként inkább "utókarácsonyos" vagyok. Mi inkább tovább tartjuk a karácsonyt, mint hamarabb. A fa is általában február végéig. Szerintem jobb lenne, ha a semmilyen hangulatú januárban, meg februárban lenne karácsonyi hangulat.
2020. okt. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!