szerintem is gáz, bár idén a vírus miatt alig megyek valahova
2020. okt. 25. 05:27
3/13 anonim válasza:
Egyértelmű hogy kirakják, hisz attól tartanak a számokat látva, hogy decemberre kijárási korlátozás lesz ismét és a nyakukon maradna az összes karácsonyi cucc.
2020. okt. 25. 09:01
4/13 anonim válasza:
Szerintem ha már novemberben kint vannak a karácsonyi díszek, esetleg november közepe fele, az elfogadható, de csomó helyen már az egész október ilyen, ami szerintem is korai. Mi amúgy december közepe fele szoktuk kirakni a díszeket, esetleg pár nappal karácsony előtt, nem sietjük el. De amúgy sokkal hatásosabb lenne, ha a boltokban is később raknák ki a díszeket, mert nekem az utóbbi években sosem volt igazán "karácsonyi érzésem", mert novemberben is pont olyan minden már a városban kb. mint decemberben.
2020. okt. 25. 09:21
5/13 anonim válasza:
Nálunk szokott lenni "olcsó vásár" közösségi házban, iskolában, amiről újságot dobnak be postaládába vagy újságtartóba. Most szeptemberben elején húsvéti kiegészítőket kínáltak az egyik ilyen vásáron. Szerinted? 😄
2020. okt. 25. 10:01
6/13 anonim válasza:
Hát igen, a korai karácsonyhangulat talán legnagyobb hátránya az, hogy az ünnepek felé közeledve lassan kikopik az emberből a hangulat és a varázs, ezért nem ajánlom azt, hogy valaki már november elején feldíszítse a lakást, mert karácsonyra már megszokja az ember a díszek látványát, semmi ünnepélyest, szokatlant nem lát bennük.
Viszont van annak előnye is, hogy az üzletekben már októberben megjelennek a karácsonyi cuccok, ugyanis az ajándékokat így időben megvehetjük, és nem kell egy nappal szenteste előtt azokkal vacakolni.
Más kérdés, hogy októberben nem kéne még főtémának lennie a karácsonynak.
2020. okt. 25. 10:22
7/13 anonim válasza:
a helyi boltban már szeptember végén csokimikulást árultak, bár az nem karácsonyi...
2020. okt. 25. 11:36
8/13 anonim válasza:
Igen. Hiszen már ÉVEK ÓTA így van.
2020. okt. 25. 15:36
9/13 anonim válasza:
engem annyira nem izgat, így mire odakerülünk beszerezhetek néhány újabb fénygirlandot (imádom őket és egész évben használom) de hogy ne moderálatlanul szórjam rájuk a pénzt, ezért mindig csak decemberben szabad ilyet vennem (ugye a "karácsonyfa miatt" XD)
2020. okt. 25. 16:32
10/13 anonim válasza:
Szerintem is eléggé korai. Nem tudom, de nekem októberhez, még mindig a borászat, a halottak napja, a fák őszülése és a mindenszentek kötődik, nem a Mikulás, a karácsonyfa, meg a B.U.É.K.-os képeslapok kötődnek. A TV-ben, már ősz közepe előtt, szeptember végén is megjelentek a karácsonyi reklámok. Ne értsétek félre, szeretem a karácsonyt, sőt az egyik kedvenc ünnepem, viszont szerintem nem jó, ha csak 3 szezon van az évben, húsvét, nyár és karácsony, az évnek sok része van, mindet meg kell ünnepelni stb. Én egyébként inkább "utókarácsonyos" vagyok. Mi inkább tovább tartjuk a karácsonyt, mint hamarabb. A fa is általában február végéig. Szerintem jobb lenne, ha a semmilyen hangulatú januárban, meg februárban lenne karácsonyi hangulat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!