Kinek mit vegyek karácsonyra?
Sziasztok! Tudom, még nincs itt a karácsony, de szeretek mindennel korán elkészülni. A kreativitásom 0. de 10 éves korom óta kötök-horgolok és viszonylag szépen rajzolok is. Az lenne a kérdésem, hogy az eddig meglevő/ eltervezett karácsonyi ajándékokat mivel egészítsem ki?
Anyukámnak szeretnék venni egy könyvet, mivel láttam hogy a boltban beleolvasagat. E mellé még egy fürdősót vagy valami hasonlót szeretnék venni és akkor ezzel meg is lennék.
Apukám mániákus buszgyűjtő, a garázsban álli is “néhány” 6-8 személyes kisbusz, édesszájú ès nagyon szeret utazni is. Lehet hogy valami buszos tárgyat veszek neki egy csokival.
A bátyám 21 éves, de egyáltalán nem tudom, hogy mit kéne neki vennem. Főzni szeret, de szakácskönyvet, ilyesmiket nem használ és minden dolgunk megvan a főzéshez. Szeretni a videójátékokat, de kb minden amit hord/használ drága. Gondoltam neki valami bögrére.
Féltestvérem 15 éves, lány. Neki valami arcmaszkot/fürdősót vagy valami szépségápolási terméket szeretnék.
Öcsém 11 éves, szereti a videójátékokat, és mostanában sokat játszik az among-us nevű játékkal ezért ebből horgoltam neki egy 40 cm-es plüssfigurát kékkel, mert ez a kedvenc színe.
Unokahúgaim 12 és 13 évesek és odavannak a lovakért. A fiatalabbnak esetleg valami könyvet nézek az idősebbnek pedig esetleg bögrét, de még majd gondolkozom rajta.
Barátnőimnek már nagyjából tudom mit veszek, de itt is elkél egy kis segítség.
Ui: Összesen 26000 Ft-om van, abból egy 15-maximum 20 ezret szánnék rá (nem elköltöttem, hanem sosem kaptam pénzt) és mindenképpen valami használható dolgot szeretnék nem pedig olyat amit kirak a komódra, aztán jónapot.
Válaszaitokat előre is köszi!
Na, nem tudom miért törölték az előző kérdésed, jól beírtam hozzá egy csomó ötletet és amikor elküldtem, elveszett emiatt. Nem írom be még egyszer, de röviden: lovasoknak lovas karcképek - pl. [link] vagy [link] Ez sikerélmény, akár tud az ember rajzolni, akár nem. Vagy rajzolóknak egy skicckép, ami a grafittal való árnyalást tanítja meg lovas képen: [link]
Bátyádnak ha bögrét veszel, legyen legalább 3,5 decis, de inkább 4-5. Csinálhatsz is neki (és más alanyoknak is) saját festésű porcelán bögrét vagy tányért, csészét, müzlistálat. Lehet kapni égethető porcelánfestéket - üvegeset, filctollasat. Pl. édesapádnak festhetsz színes kisbuszokat a bögrére. Én Hobbyline üveges porcelánfestéket használtam ilyenre, nagyon időtálló és szép színű festék, bírja a mosogatógépet is. A lényeg, hogy a kevesebb több, ne mázold be az egész tárgyat, inkább csak pár minta itt-ott.
Srácoknak vehetsz UGEARS modelleket, pl. [link] vagy [link]
Ha kozmetikumot, bőrápolási terméket veszel valakinek, a [link] -n érdemes előre tájékozódni a felhasználói tapasztalatokról.
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Utolsó! Külön köszi, az a karcolós nagyon tetszik és a bögréset is megcsinálom apukámnak. Az előbb is kiírtam ugyanezt a kérdést, de valamiért letörölték ezért írtam ki újra!
Természetesen mindenkinek megy a ✅
bátyádnak vehetnél adventi kalendáriumot, amiben fűszerkeverékek vannak. tavaly valami kézműves vásáron láttam magyarországon, de pont tegnap egy sonnentor nevű üzletben is (igaz én ausztriában élek nem tudom van-e ilyen mo-n)
az apukádnak megvehetnéd a gyűjtemény valamelyik darabját modellben, vagy ha ki tudod deríteni, mi volt a legelső saját kocsija, akár azt.
basszus az öcséd imádni fog, az ilyenek mindig telitalálatok (és adj hálát az égnek, hogy az among us kék figurája a kedvence, nem valami brutálisan komplikált és százezer részlettel rendekező fantasylény egy másik játékból-én nem vagyok ilyen szerencsés XD)
Szia
Az én nagybátyám is busz mániás és mi neki régi buszmaketteket veszünk
A bögre nm rosz de akk már vmi személyesebbet pl.: (azt hiszem a pamutlaboron lattam) olyan "fekete" bögre amibe ha forró vizet öntesz átalakul egy képpé amit te választhatsz ki
Az unokahugaidat vidd el egy meglepkek.hu-s lovas élményre (Vagy esetleg más élményre), hidd el imádni fogják! :) (bár némelyik kicsit talán borsos árú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!