Kinek mit vegyek karácsonyra?
Sziasztok! Tudom, még nincs itt a karácsony, de szeretek mindennel korán elkészülni. A kreativitásom 0. de 10 éves korom óta kötök-horgolok és viszonylag szépen rajzolok is. Az lenne a kérdésem, hogy az eddig meglevő/ eltervezett karácsonyi ajándékokat mivel egészítsem ki?
Anyukámnak szeretnék venni egy könyvet, mivel láttam hogy a boltban beleolvasagat. E mellé még egy fürdősót vagy valami hasonlót szeretnék venni és akkor ezzel meg is lennék.
Apukám mániákus buszgyűjtő, a garázsban álli is “néhány” 6-8 személyes kisbusz, édesszájú ès nagyon szeret utazni is. Lehet hogy valami buszos tárgyat veszek neki egy csokival.
A bátyám 21 éves, de egyáltalán nem tudom, hogy mit kéne neki vennem. Főzni szeret, de szakácskönyvet, ilyesmiket nem használ és minden dolgunk megvan a főzéshez. Szeretni a videójátékokat, de kb minden amit hord/használ drága. Gondoltam neki valami bögrére.
Féltestvérem 15 éves, lány. Neki valami arcmaszkot/fürdősót vagy valami szépségápolási terméket szeretnék.
Öcsém 11 éves, szereti a videójátékokat, és mostanában sokat játszik az among-us nevű játékkal ezért ebből horgoltam neki egy 40 cm-es plüssfigurát kékkel, mert ez a kedvenc színe.
Unokahúgaim 12 és 13 évesek és odavannak a lovakért. A fiatalabbnak esetleg valami könyvet nézek az idősebbnek pedig esetleg bögrét, de még majd gondolkozom rajta.
Barátnőimnek már nagyjából tudom mit veszek, de itt is elkél egy kis segítség.
Ui: Összesen 26000 Ft-om van, abból egy 15-maximum 20 ezret szánnék rá (nem elköltöttem, hanem sosem kaptam pénzt) és mindenképpen valami használható dolgot szeretnék nem pedig olyat amit kirak a komódra, aztán jónapot.
Válaszaitokat előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!