Milyen boltokban,és mikor vannak karácsonyi cuccok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igen,tudom,tisztában vagyok vele,hogy szeptember van,de nagyon karácsonyi hangulatom van(már vagy 10-20 karácsonyi filmet néztem egy hét alatt😅) és az lenne a kérdésem,hogy milyen boltokban és mikortól vannak karácsonyi dekorációk,édességek stb?2020. szept. 6. 11:35
11/16 anonim válasza:
Pár hét és a penny üzletekben kint is lesznek a csoki mikulások. Emlékszek, hogy tavaly szeptember 27.-én már kint sorakoztak a polcokon.(kivárosi pennyről van szó) :D
12/16 anonim válasza:
A KIK-ben előző héten màr egy halom karàcsonyi dekor volt kirakva.
13/16 anonim válasza:
November körül már vannak rendesen
14/16 anonim válasza:
Tegnap akartam venni pár karácsonyi cuccot a kínai boltban láttam jó dolgokat 😁 de nem vettem meg végül még 😂
Aliexpressről viszont már rendeltem díszeket stb
15/16 anonim válasza:
KIK-ben augusztus vege ota sok (azota egyre tobb) dekoracio van.
Oszi diszekert mentem, de azt nem kaptam :D
16/16 anonim válasza:
Leden, mondjuk ez webáruház. De én nagyon szeretem őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!