Milyen boltokban,és mikor vannak karácsonyi cuccok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igen,tudom,tisztában vagyok vele,hogy szeptember van,de nagyon karácsonyi hangulatom van(már vagy 10-20 karácsonyi filmet néztem egy hét alatt😅) és az lenne a kérdésem,hogy milyen boltokban és mikortól vannak karácsonyi dekorációk,édességek stb?2020. szept. 6. 11:35
1/16 anonim válasza:
Aldiban már pénteken kint voltak az édességek.
3/16 anonim válasza:
Te csak az én kérdésemen élősködsz. TIPIKUS MAGYAR
4/16 anonim válasza:
November elején szoktak a boltok átállni a karácsonyi cuccok értékesítésére.
6/16 anonim válasza:
A Kik-ben szokott lenni leghamarabb, szerintem ott már így szeptemberben kipakolják. Tavaly kb szeptember végén bementem, hogy veszek pár őszi dekort, hát már semmi nem volt, csak karácsonyi.
7/16 anonim válasza:
Október elején már nagyban indulni szoktak a reklámok, hirdetések. Bírj ki még 3-4 hetet :D
8/16 anonim válasza:
Néhány kisebb bolt már megkezdte a készülődést, de leginkább szeptember végétől jelennek meg az üzletek nagy részében az ünnepi termékek. A Mindenszentek után indul be úgy igazán a karácsonyi szezon a boltokban.
9/16 anonim válasza:
Hehe, nekem is napok óta olyan hangulatom van, pedig nem láttam semmilyen karácsonyi cuccot, azt a nap is süt😂
Sztem ez azért van, mert évek óta egyre hamarabb dopják ki a boltokba a karácsonyi cuccokat
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönök minden kedves választ!😄
2020. szept. 8. 17:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!