Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen boltokban,és mikor...

Milyen boltokban,és mikor vannak karácsonyi cuccok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igen,tudom,tisztában vagyok vele,hogy szeptember van,de nagyon karácsonyi hangulatom van(már vagy 10-20 karácsonyi filmet néztem egy hét alatt😅) és az lenne a kérdésem,hogy milyen boltokban és mikortól vannak karácsonyi dekorációk,édességek stb?

2020. szept. 6. 11:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Aldiban már pénteken kint voltak az édességek.
2020. szept. 6. 11:36
 2/16 anonim ***** válasza:
Kikben van már dekor.
2020. szept. 6. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
Te csak az én kérdésemen élősködsz. TIPIKUS MAGYAR
2020. szept. 6. 12:59
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
November elején szoktak a boltok átállni a karácsonyi cuccok értékesítésére.
2020. szept. 6. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4: 10 évvel ezelőtt :D
2020. szept. 6. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:
A Kik-ben szokott lenni leghamarabb, szerintem ott már így szeptemberben kipakolják. Tavaly kb szeptember végén bementem, hogy veszek pár őszi dekort, hát már semmi nem volt, csak karácsonyi.
2020. szept. 6. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Október elején már nagyban indulni szoktak a reklámok, hirdetések. Bírj ki még 3-4 hetet :D
2020. szept. 6. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Néhány kisebb bolt már megkezdte a készülődést, de leginkább szeptember végétől jelennek meg az üzletek nagy részében az ünnepi termékek. A Mindenszentek után indul be úgy igazán a karácsonyi szezon a boltokban.
2020. szept. 7. 12:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Hehe, nekem is napok óta olyan hangulatom van, pedig nem láttam semmilyen karácsonyi cuccot, azt a nap is süt😂

Sztem ez azért van, mert évek óta egyre hamarabb dopják ki a boltokba a karácsonyi cuccokat

2020. szept. 7. 18:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönök minden kedves választ!😄
2020. szept. 8. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!