Mi volt a legbénább karácsonyi ajándék amit kaptatok?
Kezdem én:
Elsős gimisként kaptam egy utalványt egy ruhásboltba, amiről azt sem tudtam hogy létezik.
A fiú akitől kaptam elég tehetős volt, köszönő viszonyban voltunk, az utalvány mellé egy mars csokit kaptam, úgyhogy gondoltam hogy biztos egy 2-3 ezer forintos az utalvány.
El is mentem a boltba, aminek a cimét nagy nehezen találtam csak meg,
A bejáratnál rögtön rá is kérdeztem hogy mennyit ér ez az utalvány, mert nem irta rajta. Egy ultra flegma csaj volt a kasszánál, aki azt mondta hogy csak akkor tudja megmondani ha beüt valamit, keressek valamit.
Jó ha 30 négyzetméter volt a bolt, ócska minőségű ruhák, pont mint egy turiban.
Egy sapkát csak találtam ami megtetszett és odaállitottam vele a kasszához.
A sapkán egyébként 1990 forintot irt, a pénztáros mégis rávágta hogy 3000 ft.
Odaadtam a kupont és mondta hogy még 2,5 ezer lesz.
Eléggé meglepődtem, de odanyultam a bankártyámért, amire felháborodva közölte hogy itt csak készpénzel lehet fizetni, amire én már majd felrobbantam és kisétáltam üres kézzel, a kupont is otthagyva.
De most komolyan mire gondolt 500 forintból mint veszek? :D
ma 16:46 vagyok
Kaptam privat üzenetet, amiben kérdezték, hogy a pelenka hogy lett ajándék?
Nos azt nagynéném ajándékozta nem sokkal mama halála után. Mama október végén halt meg, és megmaradt egy csomó felnőtt pelenka, injekciók, derék kötöző szivacskendők, felnőtt kajaelőkék ( amit a babák is használnak, mert mindig leeszik magukat) Nagynánám ezekt mind odaadta , szóval nem csak a pelenkát, hanem az injekciós tűket, mindent. Csak lestem.. Kérdésemre, hogy mégis minek ez? Azt válaszolták, hogy tegyem el, egyszer majd jól jöhet. Sosem tudhatom mikor lesz rá szükségem. Azt hiszem ez volt az első olyan ajándék amikor sírva fakadtam, és közöltem, hogy én nekem még ahhoz is kell pár év, hogy 20 éves legyek, mama meg 94 éves volt amikor meghalt.. Szerintük rövid időn belül bekakálok majd magam alá ?? Csak megjegyzem: Nagynéném vérig sértődött, mert én hálátlan nem tudom értékelni az ajándékot.
Exemtől úgy kaptam ajándékot hogy lassan 3(!!) éve már jártunk és akkor még szerinte is minden jó volt... Egy használtan szervált könyv amit előtte egy évvel mutatott nekem a polcán és még egy könyvjelző fecnit is hagyott benne+egy könyvtárból kivont könyv... 🙄
Volt pár érdekes még de ez a top.
Egy "kedves" levél a nagyanyámtól, hogy 12 évesen viselkedhetnék felnőttebb módon is (magában, tehát nem volt mellé semmilyen más ajándék... ill. vmi pénz volt, de azt már akkor is tudta mindenki a családban, hogy apukám a családi kasszából adja és azt hazudja, hogy a nagyanyám adta... mert még pénzeltük is pluszban annak ellenére, hogy nem szorult rá).
Versenyzők még:
- osztálykarácsonyon koszos plüssállat
- osztálykarácsonyon félig leszakadt fejű plüssállat
- osztálykarácsonyon 1 flakon sima Dove tusfürdő (ez talán nem annyira gáz, mint az első kettő, de azért 13 évesen mégis ciki, mert "most azt gondolja, büdös vagyok?", pedig valszeg csak anyukája olcsóba' meg akarta úszni)
- kávés csoki egy (most már volt) barátnőtől, akinek nagyon jól kellett volna tudnia, hogy utálom a kávét
- enyhén térítő hatású könyv a nyers étkezésről
- autónyeremény betétkönyv (mondjuk ennek van sztorija... a szüleim engem kérdeztek még pár hónappal azelőtt, hogy az akkori páromnak ezt adják-e, és akkor mondtam, hogy sztem hülyeség, mert a nyerés esélye nem nagy, nincs jogsink és valszeg úgyis visszaváltjuk, akkor meg már az is jobb, ha odaadják azt a pénzt, mert az kevesebb macera... erre nemhogy az exemnek, nekem is azt vettek azzal a dumával, hogy "más nem jutott eszünkbe", ami annyira bullshit, mert nekem viszonylag könnyű jó ajándékot venni, mert rengeteg hobbim, érdeklődési köröm van, és még egy finom csokinak is nagyon tudok örülni... csak lusták voltak mást kigondolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!