Wellness hétvégével fogom meglepni a feleségemet, de azt nem tudom becsomagolni. Van ötletetek arra, hogy ezt hogy oldjam meg frappánsan?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 19:53
1/7 anonim válasza:
szép borítékban leírod a hírt - mellé egy szál szép virág
2/7 anonim válasza:
Én 2 éve nyaralást kaptam a férjemtől. Ő úgy oldotta meg, hogy beraktam egy összecsukható cuki karácsonyi képeslap-ba és ráírta, hogy boldog karácsonyt és kellemes pihenést. Vagy valami ilyesmit.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Mi csináltuk már a képeslapos verziót, de volt, hogy jópofán megfogalmazva és szépen szerkesztve megírtam és ezt raktam borítékba.
5/7 anonim válasza:
Vagy lehet kapni átlátszó gomboket amit mrg lehet toltetni. Kinyomtatod a hely nevet az össze hajtott lapot bele, és felteszed a fara. De egy szép karácsonyi üdvözlő lapba bele írás is megállja a helyet. Nagyon jó ajándék!
6/7 anonim válasza:
Én vettem a férjemnek egy könyvet és beleraktam egy képeslapot az elejébe azzal a szöveggel, hogy ne unatkozz a medence szélén sem :)
7/7 anonim válasza:
Èn szabadeséssel leptem megy egyik barátomat. Egy karácsonyi képeslapra ráìrtam egy ilyen youtube-os video linkjét. Nagyon örült neki, a kivitelezésnek is, mert időbe telt, mìg bepötyögte, ès addig is izgi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!