Mi volt a legbénább karácsonyi ajándék amit kaptatok?
Kezdem én:
Elsős gimisként kaptam egy utalványt egy ruhásboltba, amiről azt sem tudtam hogy létezik.
A fiú akitől kaptam elég tehetős volt, köszönő viszonyban voltunk, az utalvány mellé egy mars csokit kaptam, úgyhogy gondoltam hogy biztos egy 2-3 ezer forintos az utalvány.
El is mentem a boltba, aminek a cimét nagy nehezen találtam csak meg,
A bejáratnál rögtön rá is kérdeztem hogy mennyit ér ez az utalvány, mert nem irta rajta. Egy ultra flegma csaj volt a kasszánál, aki azt mondta hogy csak akkor tudja megmondani ha beüt valamit, keressek valamit.
Jó ha 30 négyzetméter volt a bolt, ócska minőségű ruhák, pont mint egy turiban.
Egy sapkát csak találtam ami megtetszett és odaállitottam vele a kasszához.
A sapkán egyébként 1990 forintot irt, a pénztáros mégis rávágta hogy 3000 ft.
Odaadtam a kupont és mondta hogy még 2,5 ezer lesz.
Eléggé meglepődtem, de odanyultam a bankártyámért, amire felháborodva közölte hogy itt csak készpénzel lehet fizetni, amire én már majd felrobbantam és kisétáltam üres kézzel, a kupont is otthagyva.
De most komolyan mire gondolt 500 forintból mint veszek? :D
nem karácsonyra, de:
~12 évesen kaptam egy 3+ -os "legot" :D
-Elhunyt nagymam után felnőtt pelenka
- egy volt exem 4 db téligumit ajándékozott karácsonyra. Igaz akkor 17 éves voltam, és se jogsim sem autóm nem volt. (neki volt kocsija)
- 23 évesen szintén karácsonyra egy szintén volt extől bekeretezett válóperi végzést kaptam. Nem is tudtam, hogy nős. De az ex úgy gondolta a legjobb vallomás ha karácsonyra odaadja nekem szerelme jeléül, hogy elvált ember lett..
- Idén karácsonykor barátnőm adott egy pulcsit. Csak elfelejtette, hogy még októberben együtt mentünk a turkálóba ahol 500 forintért vette, mert azt tervezte, hogy egy kis átalakitással a kutyájának csinál belőle pulcsit. végül nekem adta, de mivel kimet a fejéből a közös vásárlás élménye, azt hazudta, hogy új, és ha esetleg kicsi lenne, szóljak visszaviteti, nagyobbra cserélteti. Akkor elnevetettem magam, és modtam, hogy a kutyájának jó divat ízlése van, ha nem kérte, hogy pulcsit készítsen belőle. Akkor esett le neki, hogy hogyan vette a pulcsit. Visszaadtam neki, hogy ez nekem is kínos, és feltételezem neki is.
De szerintem ez volt az a pont amikor eldöntöttem. 2020-tól mindenkinek szólok, hogy senkitől nem fogadok el ajándékot, ha adnak is visszaadom. De én sem veszek senkinek.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!