Miért akarnak eladni fehér karácsonyt, amikor az ritkább, mint a becsületes politikus?
Szándékosan akarják tönkretenni a jó kedvét az embereknek?
Miért kell rosszkedvet súlykolni, amikor hó nélkül is lehet ünnepelni és kevesebb a baleset is?
Mire jó, hogy rosszul érzik magukat az emberek? Szükség van erre? Több hulladékot vesznek, amikor szándékosan szerencsétlennek akarod őket feltűntetni?
A fehér karácsony havas karácsony, nem latyakos.
Én nem vagyok túl öreg, sőt, de az én gyerekkoromban is volt fehér karácsony. Most már nincs, soha.
1986-ig elég fehér karácsonyok voltak, és a 90-es években is volt még párszor durva havazás. Volt, hogy iskolaszünet is volt miatta februárban, értelemszerűen előtte karácsonykor is sok hó volt.
A ma élő emberek több mint fele van annyi idős, hogy emlékezzen erre, szóval annyira nem egzotikum a fehér karácsony, mint amennyire Ausztráliában lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!